Telefon arızasından ihanet hikayesi! Eşinin en yakın arkadaşıyla cenaze günü..

İstanbul Çekmeköy'de yaşayan 2 çocuk babası telefon teknisyeni M.Ö., eşinin arızalı telefonunu tamir ederken karısının, kendisini en yakın arkadaşıyla aldattığını öğrendi. 38 yaşındaki teknisyen, eline aldığı silahıyla arkadaşının iş yerinde söz konusu şahsı dakikalarca rehin aldı. Sonrasında adamın şikayeti üzerine gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkarılan M.Ö., hakimliğin 'haksız tahrik' kararıyla serbest bırakıldı. İşte son derece korkutucu yasak aşk hikayesinin detayları…

14.03.2022-17:39 - (Son Güncelleme: 14.03.2022-17:39) Telefon arızasından ihanet hikayesi! Eşinin en yakın arkadaşıyla cenaze günü..

Alınan bilgilere göre telefon teknisyeni olan 38 yaşındaki M.Ö., iddiaya göre eşinin bozulan telefonunu tamir etmek istedi. Tamir sırasında telefonun içerisinde Z.Ö.'nün en yakın arkadaşı olan C.T. ile mesajlaşmalarını ve uygunsuz içerikleri gören adam, resmen bu ihaneti görür görmez yıkıldı.

Sinirlerine hakim olamayan adam, 25 Şubat günü silahını da yanına alarak bir şirkette müdür olarak çalışan arkadaşının yanına gitti. Kafasına dayadığı silah ile C.T.'yi şirketin deposuna indiren M.Ö., uğradığı acı verici ihanetin hesabını sormaya başladı.

Telefonla aradı, ikinci şoka uğradı

Eşiyle ilişkisi olduğunu kabul etmeyen arkadaşından karısını arattıran M.Ö, eşinin gayet doğal ve samimi konuşmalarını duyunca hayatın bir şokunu daha yaşadı. Arkadaşının şikayeti üzerine gözaltına alınan M.Ö hakkında soruşturma açıldı. Açılan soruşturma sonrasında 'Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan tutuklama talebiyle İstanbul Anadolu Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. M.Ö’nün sorguda ağzından çıkanlar mahkeme salonundaki herkesi fazlasıyla etkiledi.

Cenazeye beraber geldiler

Söz konusu şahıs yaptığı savunmada eşi ve arkadaşının 5 yıldır ilişkilerinin olduğunu öne sürerek “Babam vefat etmişti. Eşim babamın cenazesine katılmamak için çeşitli bahaneler uydurdu. Ardından ikisi birlikte cenazeye geldi. Sonraki günlerde eşim benden ayrılmak için bahaneler üretti. Ben kendilerini yakalayınca eşim çocukları ve evdeki değerli eşyaları alarak gitti. Eşimle C.T.'nin ses kayıtlarını dinleyince ağırıma gitti ve ben de konuşmak için yanına gittim. Eşim benden habersiz C.T.'yi eve alıyormuş, apartmandaki görüntü kayıtlarını da sildirmişler. Bunları tespit ettim' ifadelerini kullandı.

Serbest bırakıldı

Hakimlik, sorgusunun ardından şüphelinin üzerine atılı suçun oluş şekli, mevcut delil durumu, dosya çerçevesinde suç vasfının şüpheli lehine değişme ihtimali, dosyaya sunulan görüntülerde şüphelinin müştekiyi hürriyetinden yoksun kıldığına dair bir görüntüye rastlanmaması ve şüphelinin haksız tahrik altında kalma ihtimali gerekçeleriyle şüpheli M.Ö.'nün serbest bırakılmasına karar kıldı. Bununla beraber şüpheli adamın eşine zina nedeniyle boşanma davası açtığı da öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal