Youtube Premium Üyelerine Ayrıcalık Getirecek

YouTube Premium yeni özelliği ile kullanıcılarına ayrıcalık getiriyor. Yakın zamanda kanallara destek olmak amacıyla başlatılan “Katıl” özelliği için, YouTube Premium üyelerinin kullanımına sunacak. Her ay Premium kullanan kullanıcılar, istediği bir kanala ücretsiz katılma imkanı elde edecek.

27.01.2020-13:25 - (Son Güncelleme: 27.01.2020-13:17) Youtube Premium Üyelerine Ayrıcalık Getirecek

YouTube‘da bulunan reklamları gizleyen ve arka planda oynatma imkanı veren YouTube Premium, yeni bir özelliğe daha kavuştu. Geçmiş aylarda kullanıma giren “Katıl” butonu da Premium özellikleri arasına girdi. Kullanıcıların sevdiği kanallara katılarak, özel içeriklere ve rozetlere sahip olmasını sağlayan özellik, artık Premium’da ücretsiz olacak. YouTube Premium kullanıcıları her ay bir kanala ücretsiz katılabilecek.

YouTube Premium üyeliği Türkiye fiyatı şu anda aylık 16,99 TL olarak kullanılıyor. Üyelik Öğrenci indirimiyle ise 9,99 TL oluyor. Bir kanala üye olmak için de en az 5 TL ödeme yapmak gerekiyor. Kanala yapılan aylık ödeme Twitch’te olduğu gibi ayda bir yenileniyor.

Kanallarda halihazırda bulunan abone olma özelliğiyle birlikte kullanıma giren “Katıl” özelliği, izleyicilere özel yetenekler kazandırıyor. Abone olmak ücretsizken, katıl butonunda ise kanalın belirlediği ücret alınıyor. Birden fazla tipte olan katılma seçeneğinde fiyatlar, özelliklere göre değişkenlik gösteriyor. Örneğin 5 TL olan ilk özellikte, yorum yazıldığında öne çıkma ve ismin yanında özel etiket yer alacak.

Kimi kanallar daha yüksek katılma seçenekleri için özel video yayını da yapıyor. Kanalların değişik şekilde yapabildiği özelliklerden biri de video da isim görünmesi. Bazı kanallar video sonunda, destekçilerine de teşekkür ediyor.

Kanallara katılıma dikkat çekmek isteyen YouTube, Premium hesaba sahip müşterilerine ücretsiz katılım imkanı sağlıyor. YouTube Premium kanal üyeliği hem Premium satışlarını artırmak, hem de kanallara katılımı artırmak amacı taşıyor.

Ancak özellik henüz Türkiye’ye gelmedi. Ancak bazı ülkelerde kullanılmaya başladı. Yakın zamanda da Türkiye’de kullanıma girmesi bekleniyor.

Özelliği kullanmak için Premium sayfasında “Bu ay için 1 kanal seç” kısmını kullanmak gerekecek.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal