Yerli Sosyal Medya Platformu "Yazbee" Kullanıma Hazır, Hedef 30 Milyon Kişi

Türk girişimci ve mühendisler tarafından geliştirilen yerli sosyal medya platformu 'Yazbee' kullanıma hazır hale getirildi. Hedef, 1 yılda 30 milyon üyeye sahip olmak.

22.07.2019-20:18 - (Son Güncelleme: 22.07.2019-19:56) Yerli Sosyal Medya Platformu "Yazbee" Kullanıma Hazır, Hedef 30 Milyon Kişi

Türk girişimci ve mühendisler tarafından geliştirilen yerli sosyal medya platformu 'Yazbee' kullanıma hazır hale getirildi. 

30 MİLYON KULLANICI HEDEFLENİYOR  

Türkiye'de sosyal medyanın çok sayıda kullanıcısı olduğu ve sosyal medya kullanımının yoğun olduğu gerekçesi ile 2016 yılında Mobifin A.Ş. isimli şirket kurduklarını ifade eden Yazbee platformu kurucu başkanı Arif Ünver, 2020'in sonuna kadar 30 milyon kullanıcıya ulaşmayı amaçladıklarını aktardı.

TÜRKİYE İLK 10'DA YER ALIYOR  

APP Store ve Play Store'dan  indirilebilen Yazbee'nin yüzde 100 yerli  yazılıma sahip olduğunun altını çizen Ünver, “Popüler sosyal medya kullanıcılarının sayılarına baktığımız zaman Türkiye hepsinde ilk 10'da yer alıyor. Hatta nüfusa göre bazı platformlarda ilk 3'te. Pazarın böyle büyük olması bizim de bu platformu kurmamıza zemin hazırladı. Hukuk, yazılım, veri analistleri başta olmak üzere toplamda 500 nitelikli insana iş sağlama potansiyeli taşıyoruz" diye konuştu.

SLOGAN "YAZBEE"  

Ünver, “Sloganımız ' #senyazdiye' Yazbee'yi oluşturduk. Alt yapıya çok önem verdik. Şu anda Türkiye'deki 50 milyon sosyal medya kullanıcısına hizmet verebilecek alt yapımız var” dedi. 

24 FARKLI KONU BAŞLIĞI  

Bütün sosyal medya platformlarında olduğu gibi Yazbee'de de kişi takibi yapılabiliyor. Kişi takibinin yanı sıra, magazinden spora kadar 24 farklı konu başlığı da herhangi bir kişiyi takip etmeksizin takip edilebiliyor.  

YORUMA KAPALI PAYLAŞIM VE BEĞENMEME ÖZELLİĞİ  

Yazbee, sosyal medyaya birçok yeni özellik de getiriyor. Örneğin, Yazbee'de artık yoruma kapalı paylaşımlarda bulunulabilecek. Ayrıca paylaşımları beğenme özelliğinin yanı sıra beğenmeme özelliği de gelecek.  

Yazbee'nin hedefi bir yıl sonra 30 milyon kullanıcıya sahip olup, 1 milyar doların üzerinde bir değere ulaşmak.  

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal