Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Xiaomi Mi 7 Özellikleri

Xiaomi Mi 7 | Xiaomi’nin yeni modeli MI 7 sahip olduğu üst seviye donanımı ve yenilikçi tasarımı sayesinde ülkemizde ve dünya genelinde akıllı telefon kullanan tüm insanların tanıtımını heyecanla beklediği modeller arasında baş sıralarda yer alıyor.

02.05.2018-16:07 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-15:57) Xiaomi Mi 7 Özellikleri

Özellikle Mi 5 modelinden bu zamana kadar Xiaomi’nin en yeni modeli uygun fiyata üst seviye performansa ulaşmak isteyen kullanıcıların vazgeçilmezi haline gelebilecek bir telefon olacak

Bizde MWC 2018 fuarı sonrasına ertelenen tanıtımı, Xiaomi Mi 7 özellikleri nasıl olacak? Diye soruları tekrarlattı Xiaomi Mi 7 fiyatı ve tasarımı nasıl olacak? gibi sorulara cevap bulabilmek amacıyala bugüne kadar ortaya atılan tüm detayları bir araya getirdiler.

XİAOMİ Mİ 7 ÖZELLİKLERİ NASIL OLACAK?

Xiaomi’nin yeni modeli, gücünü Qualcomm Snapdragon 845 işlemciden sağlıyor. Bu yıl başta Galaxy S9 olmak üzere birçok yeni modelinde karşımıza çıkacak olan bu üst seviye güçlü işlemci, sekiz çekirdekli bir yapıya sahiplik ediyor.

2.8 GHz hızında çalışan ve dört adet Cortex A75 ve 1.8 GHz hızında çalışma kapasitesi olan Cortex A55 çekirdeğine ev sahipliği yapan Snapdragon 845, grafik tarafında gerekli olan gücü ise Adreno 630 GPU‘dan sağlıyor.

Xiaomi Mi 7 üzerinde bulunan 5.65 inç büyüklüğündeki IPS ekran, 18:9 ekran formatını kullamışken 1080 x 2160 piksel çözünürlük ve 427 ppi piksel yoğunluğu sunması ile gündeme gelecek bir tasarımı olacak. Cihazın iki farklı versiyon halinde satışa sunulacağı tahmin ediliyor

XİMİ Mİ 7 KAMERA ÖZELLİKLERİ İLE NELER SUNACAK?

Xiaomi Mi 7, Mi 6’ya benzeyen çift arka kameraya sahip. Cihazın arka tarafında 16 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.7 diyaframa ve OIS‘e sahip iki adet kamera yer almasının yanında 4K çözünürlükte 30 fps video kaydı gerçekleştirme özelliğine sahip cihaz ile bu sayede 2x optik zum ve bokeh efekti gibi imkanlardan yararlanabilceksiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;