Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Windows 10 Açılış Hızlandırma

windows 10 açılış hızlandırma windows 10 açılış hızlandırma 2017 windows 10 açılış süresini kısaltma windows 10 hızlı açılış windows 10 hızlandırma turbo mod  bilgisayar açılış ve kapanış hızlandırma tüm sorularınız cevapları haberimizde

16.05.2018-10:19 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-10:17) Windows 10 Açılış Hızlandırma

Bildiğiniz üzere Microsoft firması geçtiğimiz yıllarda Windows 10’u tanıttı e bunu kullanıcılarına ücretsiz olarak sağladı. Windows 10 piyasaya çıktığı andan itibaren bilgisayarlarımızda Windows 10 u indir gibi bir ibare görüldü ve bilgisayar donanımı bu işletim sistemini kaldıran kullanıcılar Windows 10 bu indirdiler ve kullanmaya başladılar.

Tabi zaman geçtikten sonra Windows 10 dahi olsa yavaşlayamaya başladı. Bu gibi durumlar söz konusu olduğunda kullanıcılar da bununla ilgili aramlar yapmaya başladı. En sık karşılaşılan sorun ise windows 10 açılış hızının yavaşlaması olarak karşımıza çıktı. Böyle bir durum söz konusu olduğunda yapmamız gereken bir tek şey var diyebiliriz bu size baya yarar sağlayacaktır. Bu sayede bilgisayarınız eskisinden daha hızlı açılacaktır.

windows 10 açılış hızlandırma şu şekilde yapılmaktadır ilk olarak masaüstünde sol altta bulunan büyüteç işaretini tıklıyoruz çıkan arama çubuğunun içine ise ‘’ msconfig ‘’ yazıyoruz. Msconfig yazdıktan hemen sonra enter tuşuna basıyoruz ve karşımıza bir pencere çıkıyor. Bu pencerenin isminin ‘’ sistem yapılandırması ‘’ olduğunu göreceksiniz. Pencerenin üst kısmında bulunan başlangıç seçeneğini seçmeniz durumunda geçeceğini bölümde küçük bir mavi yazı göreceksiniz. Bu mavi yazıda ‘’ görev yöneticisini aç ‘’ yazıyor buna tıklayın ve son bölüme geçiyoruz. Çıkan pencerede programları göreceksiniz yanlarında ‘’ Etkin ‘’ ibaresi olduğunu göreceksiniz burada ki programları ‘’ Devre Dışı ‘’ bırakmak kaydıyla durduracaksınız. Bilgisayarınızı yeniden başlatmanız durumunda artık eskisine göre daha hızlı açıldığını göreceksiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;