Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

İntro Nasıl Yapılır

intro nasıl yapılır? 3d intro nasıl yapılır intro nasıl yapılır mobil intro nasıl yapılır programlı intro nasıl intro nasıl yapılır programsız intro yapma.

16.05.2018-10:02 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-09:59) İntro Nasıl Yapılır

Özellikle youtube firmasının dünya genelinde yaygınlaşması ve youtube üzerinden para kazanma fikrinin çoğalması ayrıca bu işin hemen hemen herkesin yapabiliyor olması video sektöründe bir yükselmenin yaşanmasını sağladı.

Youtube platformunda para kazanmak isteyenler buraya yükledikleri video ya da bir kısmının yaptığı kısa filmler sayesinde para kazanmaları mümkün. Youtube un halka açık olmasından dolayı da bu işi profesyonel olsun amatör olsun herkes yapmaya çalışıyor. Bu bağlamda videolarınızı öne çıkması için bir tüyo vermek gerekirse bu intro olacaktır.

Biraz intro nedir ona bakalım. İntro aslında sizin bu işe ne kadar profesyonel baktığınız anlamına gelir. İntro sizin youtube kanalınızın bir kimliği anlamına gelir. Videolarınızın başında hazırlayacağınız bir intro o videoya sizin damganızın basılmış olması durumu söz konusu olur. Özellikle youtube platformunda intro su olan kanalların kazançları ve izlenme sayıları ir hayli fazladır. Çünkü İntro hazırlayan kişi yaptığı işte profesyoneldir ve bu izleyicilere farklı bir bakış açısı katar.

İntor nasıl hazırlanır derseniz, bunun için birkaç program kullanmanız gerekecek. Vektörel çalışmalarla bir intro hazırlamanız mümkün. Bunun için illustrator programında hazırlayacağınız vektörel çizimleri daha sonra After Effect programında hareketlendirebilirsiniz ve bir inntro hazırlayabilirsiniz.

Çekmiş olduğunuz özgün videolarınızla da Premiere programı kullanarak bir intro hazırlamanız mümkündür. Ayrıca bu programlar hakkında bilgi sahibi değilseniz bilgisyarlarınızda hali hazırda bulunan video programlarını kullanabilirisiniz. Bu programlar Windows için Movie Maker programıdır MAC içinse iMovie programıdır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;