WhatsApp'ta Sohbetlerin Ekran Görüntüsünü Alma Dönemi Sona Eriyor!

WhatsApp'a getirmeyi planladığı parmak izi ile giriş özelliği etkinleştirildiğinde, kullanıcılar sohbetlerin ekran görüntüsünü kaydetmesi mümkün olmayacak.

16.04.2019-15:34 - (Son Güncelleme: 16.04.2019-15:28) WhatsApp'ta Sohbetlerin Ekran Görüntüsünü Alma Dönemi Sona Eriyor!

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geliştirilmeye devam ediyor. Şirket, Android uygulamasının 2.19.106 beta sürümü için birkaç yeni özellik getirdi.

Etiket, emoji, metin ve kalemle çizme gibi düzenleme ekranının bir parçası olan Doodle ekranı için yeni bir arayüz tasarımı yayınlayan WhatsApp, çıkartmaları ve emojileri farklı sekmelere taşıyıp, etiketleri de sık kullanılanlar ve kategorilere göre gruplandırma yoluna gitti.

WhatsApp, ayrıca tüketicilerin çıkartma veya emoji bulmalarını kolaylaştırmak için arama desteğini de söz konusu arayüzün içine yerleştirdi. Şirket, aynı zamanda kullanıcıların ekran görüntüsü almasını da engellemeyi amaçlıyor.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALINAMAYACAK

WhatsApp, yakında yayınlayacağı güncelleme ile biyometrik kimlik doğrulaması aktifleştirildiğinde, kullanıcıların sohbette ekran görüntüsü almalarını engelleyecek. Şirket, bu özellik ile uygulamayı daha güvenli hale getirmek istiyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal