Whatsappta Durumda Video Paylaşma

Whatsapp Durum, Instagram ve Facebook'ta sıkça kullanılan hikayeler gibi paylaştığımızda 24 saat boyunca kişilerimizle fotoğraf, GIF ve videolar paylaşmamızı saplayan bir whatsapp özelliğidir.

02.06.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-13:23) Whatsappta Durumda Video Paylaşma

Hikaye paylaşmayı sevenlerdenseniz Whatsapp üzerinden de bunu yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Whatsapp Durum, Instagram ve Facebook'ta olan Hikaye özelliğini Whatsapp üzerinde de kullanmamızı sağlayan bir özellik. Bu özellikle fotoğraf, video ve GIF'ler paylaşabilir, isterseniz bunlara başlık, yazı ve emoji ekleyebilirsiniz.

Kişilerinize durum güncellemesi gönderebilmek ve onların durum güncellemelerini alabilmeniz için her iki tarafında birbirlerinin telefonlarında kayıtlı olmaları gerekir.

DURUM GÜNCELLEMESİNDE VİDEO PAYLAŞMAK

Durum güncellemesinde video paylaşabilmeniz için üst kısımda yer alan Durum'a dokunmalı sonrasında Kamera ikonuna veya Durumum'a tıklayarak galerinizde bulunan videonuzu seçmelisiniz. İsterseniz paylaşacağınız videoya yazı yazabilir, ikonlar ekleyebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

Whatsapp Durumda video paylaşma özelliğini kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı ise videonuzun süresi. Paylaşacağınız Durum güncellemesinde kullanacağınız videonun süresinin 30 saniyeyi geçmemesi gerekiyor. Eğer 30 saniyeden daha uzun süreye sahip bir video paylaşmanız gerekiyorsa, düzenleme kısmında videonuzun dilediğiniz kısmından 30 saniye seçmenizi sağlayan bir araçla videoyu hazırlayıp Gönder simgesine tıklamanız yeterli.

Ayrıca galerinizde olan bir videoyu değil de anlık olarak kaydetmek istediğiniz bir videoyu paylaşmakta çok kolay. Bu durumda yapacağınız şey ise yine Durum'a tıklayarak daha sonrasında kamera ikonuna yada Durumum'a tıklayarak kaydetmek istediğiniz süre boyunca çekim tuşuna basılı tutmak. Ardından dilediğiniz düzenlemeleri yaparak, metin veya emoji ekleyerek videonuzu kişilerinizle paylaşabilirsiniz.

Bu işlemleri yaptığınızda Whatsapp Durum güncellemenizde videonuz, kişilerinizle paylaşılmış olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal