WhatsApp Mesaj Gitmiyor

WhatsApp mesaj gitmiyor ise bu haber sizin derdinize deva olacak.

07.05.2018-18:15 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-18:36) WhatsApp Mesaj Gitmiyor

WhatsApp mesajı alıp gönderememenin en büyük nedeni İnternet bağlantınızın kötü olmasıdır. Peki bu problemi nasıl çözebileceğinizi öğrenmek ister misiniz?

İletişim kurmak bugün en önemli şey. İletişimin koptuğu anda ortaya çıkan problemler genellikle büyük ölçekli oluyor. Hayatımızda bazen bu tür problemlere karşıya karşıya kalabiliyoruz. Günümüzde ise belirli aplikasyonlar üzerinde iletişime geçiyoruz. Bu teknolojik süreçte bazen bir takım sorunlar yaşayabiliyoruz.

Teknolojik hayatımızın en önemli uygulaması WhatsApp’tır. WhatsApp ile tüm iletişim kurmak istediğimiz kişilerle iletişime geçebilir her türlü içiriği paylaşabiliriz. Bu tür bir özellikten mahrum kalmak canımızı fazlasıyla sıkabilir. Hatta bu özelliği kullanamamak bazen büyük problemler doğurabilir. Hal böyle olunca bu tür bir durum büyük talihsizliklere yol açabilir. Sizde WhatsApp üzerinden mesaj gönderdiğiniz sorun yaşıyorsanız, gönderdiğiniz ileti gitmiyorsa bunun nedenini öğrenmek hiçte zor değil.

Cihazınızın çalışan bir İnternet ağına bağlı olduğundan eminseniz, WhatsApp iletilerinin alınıp gönderilememesinin birkaç sebep olabilir. Bu sorunun sebebi şunlar:

Cihazınızın yeniden başlatılması veya kapatılıp açılması gerekiyordur.

Mesaj gönderdiğiniz kullanıcı sizi yani numaranızı engellemiş olabilir. Daha fazla bilgi için bu linke tıklayarak makaleye bakın.

Doğrulama işlemini sonlandırmamış olabilirsiniz. Doğrulama işlemini nasıl tamamlayacağınızı WhatsApp detaylı bir şekilde anlatıyor.

WhatsApp üzerinden ileti göndermeye çalıştığınız kişinin numarası cihazınıza doğru olarak kaydedilmemiş olabilir. Her bir telefon numarası için doğru formatı WhatsApp’dan öğrenebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal