WhatsApp Arama Kaydetme

Günümüzde pek çok insan akıllı telefon kullanıyor. Bu cihazlar hakkında WhatsApp arama kaydetme, whatsApp sesli konuşma kaydetme gibi konulara ilişkin internette aramalar gerçekleştiriliyor. Siz de bu konular hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız bu haberimiz tam size göre…

07.05.2018-15:51 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-15:48) WhatsApp Arama Kaydetme
WhatsApp uygulaması artık kısa mesajın tam anlamıyla sonunu getiren bir teknoloji oldu. Şu an gündemde olan sesli arama özelliği sayesinde de bilinen şebeke bazlı çağrıların koltuğunu sallıyor.

Tabii ki burada mobil operatörlerin sıkıntıya düşeceği bir durum yok. Zira müşteri bu defa sesli arama için değil de, WhatsApp yoluyla veriye çevrilen ses için ödeme yapıyor olacak. İlerleyen süreçte de en çok üzerinde durulacak şey kuşkusuz WhatsApp üzerinden yapılan görüntülü aramalar olacak. Android’de WhatsApp aramalarını kaydetme konusuna dönecek olursak, WhatsApp bunu zaten hali hazırda yapıyor fakat olur da akıllı telefonunuzda aşağıda bahsedeceğimiz biçimde bir sonuç alamazsanız telaşlanmayın; yararlanabileceğiniz alternatif ek uygulamalar mevcut.

WHATSAPP ARAMA KAYDETME


Android’de WhatsApp aramalarını kaydetme, kendiliğinden gerçekleşen bir işlem fakat bu durum sesli çağrılar için geçerlilik taşıyor. Görüntülü aramaları kaydetme konusunu ise başka bir konuda ele alacağız.

Tüm sesli WhatsApp aramaları akıllı telefonunuzun hafızasında yer alan WhatsApp klasöründe toplanır. Klasöre giriş yapmanızın ardından Media alt klasörüne giriş yapın ve WhatsApp Calls’ı açın. Karşınıza çıkan dosyalar, tarih ve saati bildirir biçimde adlandırılmış olacak. Herhangi bir dosyaya girerek sesli aramayı dinleme şansınız mevcut…



Burada bazı kullanıcılar açısından şöyle bir sıkıntı olabiliyor. Bu durum sizin de başınıza gelebilir. Eğer WhatsApp > Media > WhatsApp Calls yolunu denediğinizde karşınıza çıkan klasörün içi tamamen boş ise ek uygulamalar yardımınıza yetişecek... Böyle bir durumda Android’de WhatsApp aramalarını kaydetmek için size önerimiz var.

Android’de WhatsApp aramalarını kaydetmeye yarayan uygulama ek olarak Tango, Skype, Viber gibi uygulamaları da destekliyor. Bunun dışında klasik sesli görüşmeler için de kullanabilirsiniz. MP3 olarak kaydedilen sesleri basit biçimde Dropbox’a gönderebilir ya da arkadaşlarınıza yollayabilirsiniz. Kaydedilen seslerin yine WhatsApp yoluyla paylaşılması ya da e-posta gönderilmesi mümkün olacaktır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal