Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Vodafone Numara Engelleme

Son zamanlarda telefon kullanıcıları kendilerini oldukça rahatsız eden numaraları engellemek istiyor ve vodafone numara engelleme araması da bu yüzden trendler arasına girmiş durumda. vodafone numara engelleme nasıl yapılır tüm cevaplar.

07.05.2018-12:54 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-12:42) Vodafone Numara Engelleme

VODAFONE NUMARA ENGELLEME

Son zamanlarda telefon kullanıcıları kendilerini rahatsız eden numaraları engelleme gayretinde ve vodafone numara engelleme araması da bu yüzden trend olduğu haberleri dilden dile dolaşıyor. İşte vodafone numara engelleme nasıl yapılır tüm cevapları şöyle yazdık.

Vodafone GSM Operatörü kullanıcılarının yoğun olarak sorduğu soruların başında gelen vodafone numara engelleme sorusu sonunda cevap buluyor. Vodafone GSM Operatörü kullanıcıları yaşadığı rahatsız edici olayların sonucunda bazı numaralı engellemek istiyor ve bu numara sahipleriyle herhangi bir görüşme yada iletişimde bulunmak kesinlikle istemiyor. Bu gibi durumlar yaşandığı zaman da Vodafone GSM Operatörü kullanıcıları istemedikleri kişilere ait olan numaraları engellemek istiyor. Peki vodafone numara engelleme nasıl yapılıyor

Hali hazırda Vodafone GSM Operatörü firması bu gibi durumların yaşanması halinde kullanıcılara istedikleri numaraları engelleme fırsatı veriyor. Bu gibi durum yaşayan Vodafone GSM Operatörü kullanıcıları aşağıdaki talimatları izlemek kaydıyla rahatsız oldukları ve ya istemedikleri numaraları kolayca engelleme şansını yakalayabiliyor.

VODAFONE NUMARA ENGELLEME TAM OLARAK ŞU ŞEKİLDE YAPILIYOR.

Vodafone numara engelleme hizmetinden faydalanmak istiyorsanız ilk yapmanız gereken akıllı telefonunuzun menüsüne girip daha sonra buradan ayarlara girmek olmalıdır. Ayarlar sekmesinden arama ayarlarına girmeniz gerekiyor ve daha sonra tekrar arama engelleme kısmını seçmeniz lazım. Bu kısmı da seçtikten sonra gelen aramalar bölümüne girmenizden hemen sonra, burada sınırlama olarak tüm aramaları ya da istediğiniz numaraları engellemeniz etmeniz mümkün olmaktadır. Bu işlemden sonra etkinleştirmek için etkin kıl seçeneğini seçmeniz sonrasında işleminiz bitmiş olacaktır

Bu konu hakkında aynı zamanda Vodafone Müşteri Temsilciliğinden de yardım alabilirsiniz

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;