Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Video Montaj Programı

Son zamanlarda özellikle İnternet dünyasına video yaparak giriş yapan kullanıcılar video montaj programı konusunda araştırmalar yapıyor.

08.05.2018-11:13 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-11:00) Video Montaj Programı

Özellikle youtube üzerinden para kazanmak isteyen kullanıcılar platformun gereğinde olduğu gibi videolar hazırlamak istiyor ve burada oluşturdukları kanallar aracılığı ile de yayınlama istiyorlar .

Bu sebeple kullanıcılar internette video montaj programı arıyor ve bu konuda en iyi programı bulmaya çalışıyor ayrıca videoları için bunu en iyi sonucu alacakları programı bulmaya çalışıyor.  

Kurgu montaj programı denildiği zaman akla ilk gelenlerden biri kesinlikle, Adobe firmasının Premiere programıdır

Profesyonel veya amatör kurgulama işi yapıyorsanız ve ya buna ihtiyaç duyuyorsanız harika bir video düzenleyicisidir ve video düzenleme konusunda ciddi atılımlar düşünüyorsanız uğraştığınız çabaya değecektir.

Adobe Premiere'nin arayüzü panellere ve bir zaman çizelgesine dayalı bir video montaj programıdır. Diğer programlara göre, Premiere son derece özelleştirilebilir bir video montaj programıdır. Genel kullanımını öğrendikten sonra, arayüzü kendinize göre çok basit bir şekilde kişiselleştirebilirsiniz.

Adobe Premiere'nin tüm özellikleri için bunu demek zor, fakat en belirgin özelliği; diğer Adobe programlarıyla uyumlu olarak çalışmasıdır. Fotoğraf düzenlemek için "Photoshop", video animasyon için "After Effects" programlarını kullanıyorsanız ve bu prgramlarda gerçekten iyi olduğunuzu düşünüyorsanız Adobe destekli bu programları "Premiere" ile entegreli bir şekilde çalıştırmanız mümkün.

Adobe Premiere'nin daha önce sunulan sürümlerinde post prodüksiyonda bazı sorunlar bulunurken, en son sürüm ses ve video efektleri, 360 derecelik ve VR video düzenleme dahil olmak üzere sorunsuz bir arayüz haline getirilmiştir ve mükemmel şekilde kullanıcılara sunulmuş bir video montaj programı halini almıştır

Adobe Premiere’nin lisanslı satış fiyatlı, aylık 20$ civarındadır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;