Udemy’nin Değeri Dudak Uçuklatıyor

Bir Türk Girişimci olan Eren Bali tarafından kurulan online eğitim platformu Udemy, Japon şirket Benesse’den 50 milyon dolarlık bir yatırım alarak, yeni değerlemesini 2 milyar dolara yükseltti.

20.02.2020-11:14 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-19:32)

Benesse Holding, uzun yıllardır Udemy’e partnerlik de yapıyordu. Udemy’nin CEO’luğunu Gregg Coccari adlı Hint asıllı bilgisayar mühendisi yapıyor. Coccari konu hakkında Benesse’nin kendileri için önemli bir ortak olduğunu ve bu yatırımın aralarındaki ilişkiyi güçlendirdiğini söyledi.

Udemy bu yıl itibariyle onuncu yılına girdi ve platform içerisinde yer alan eğitmenlere şimdiye kadar 350 milyon dolarlık yatırım yaptı. Online platform global pazarda genişlemeyi sürdürmek ve daha fazla yatırım yapmayı planlıyor. Bu kapsamda şirket San Francisco'daki merkezini büyütmelerinin yanı sıra Dublin, Denver, Sao Paulo, Gurgaon ve Ankara'daki 'da bulunan ofislerini genişletecek.

Udemy’de Türkçe’nin yanı sıra, İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Almanca ve Japonya dilleri yer alıyor. Buna ek olarak, kurumlara çalışanların katılımı ve kariyer gelişimi gibi belirli sonuçlara ulaşmak için kişiselleştirilmiş öğrenme deneyimleri oluşturmalarını sağlayan "Learning Paths" ürünü de şirket tarafından tanıtıldı.

2019'da Udemy for Business, şimdiye kadar 5 binden fazla kurumsal çalışan tarafından kullanıldı. Ürünü kullanan şirketler arasında Adidas, Booking.com, Pinterest, Toyota ve Wipro gibi global şirketler bulunuyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal