Ubisoft, For Honor'ı Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı

Ubisoft'un çok sevilen oyunu For Honor kısa bir süreliğine ücretsiz oldu. Oyun severleri sevince boğan bu kampanya 18 Haziran'a kadar devam edecek.

12.06.2018-13:25 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-13:26) Ubisoft, For Honor'ı Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Yaptı

Türkiye piyasasına Türkçe oyunlarla giriş yaparak hızlı bir başlangıç yapan Ubisoft, sevenlerini mutlu etmeyi sürdürüyor. For Honor kısa bir süre ücretsiz oldu!

Açıkçası For Honor'ı PS4'te oynamış biri olarak çok öenmli bir fırsatı teptiğini kolayca söyleyebilirim. Harika grafikler, harika bir tema ancak biraz geri kalmış bir oynanış ile oyun büyük umutları yerle bir etmişti.

Tabii oyunun eksiklerinin olması, bedava For Honor'ın baldan tatlı olduğu güzelliğini değiştirmez. Ubisoft, 18 Haziran'a dek UPlay üstünden kütüphanesine alan herkese oyunu bedava vereceğini duyurdu. İşin güzel kısmı süre bitince de oyun sizin olacak. Yani For Honor'ı istediğinizi kadar oynayabileceksiniz.

Oyuna sahip olmak için tek yapmanız lazım olan, eğer yoksa bir Ubisoft hesabı kurmak. Ardından bu sayfaya girip kullanıcı isminizi ve şifrenizi girerek giriş yapmanız lazım. Bu kısımın ardından karşınıza bir ekran gelecek.

Bu bölümde sadece tek yapmanız lazım olan şey UPlay'i indirip yüklemek olacak. Hesabınıza giriş yaptığınızda kütüphane bölümünden oyunu oynayabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal