Çok Sevilen Dying Light Oyununun İkincisi Duyuruldu

İlk defa 2015 yılında oyun severlerle buluşan Dying Light oyununun ikinci versiyonu E3 2018 fuarında duyuruldu. Çıkış tarihi henüz belli olmayan oyun ilk yapıma göre çok daha kaliteli olacak.

11.06.2018-16:13 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-16:01) Çok Sevilen Dying Light Oyununun İkincisi Duyuruldu

Hayatta kalma oyunu olarak ilk defa 2015 senesinde görücüe çıkan Dying Light, oldukça geniş oyuncu sayısına ulaşmıştı. Geliştirici firma, oyunun ikinci versiyonu ile başarıyı iki katına ulaştıracak.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkarılan Dying Light, kısa zamanda sürükleyici atmosferi ile satış rakamlarını artırmıştı. Techland tarafından geliştirilen oyunun ikinci versiyonu da E3 2018’de açıklandı. Oyunculara yeni bir oyun deneyimi yaşatmaya hazırlanan Techland, E3 2018’deki tanıtımında başarılı oyunu olan Dying Light’ın ikinci versiyonunu açıkladı. Aksiyon ve macera oyunları içinde katılacak olan yeni oyun, E3 konferansında çok ilgi gördü.

İlk versiyonuna oranla daha ayrıntılı olacak olan oyun, oyunculara seçim yapma olanağı da verecek. C engine oyun motoru ile desteklenen yapım PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için piyasaya çıkacak. Oyunun ne zaman çıkacağı şimdilik bilinmezken, geliştirici firma oyunu geliştirmeyi sürdürdüklerini açıkladı. İçerik ve grafik açısından ilk oyuna oranla daha kaliteli bir yapıda olacak olan yapım, gerçekçi yapısı ile kısa zamanda yükselişe geçecek gibi görünüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal