Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Suya Dayanıklı Telefonlar

suya ve toza dayanıklı akıllı telefon trendi giderek zirvelere tırmanırken, artık bu özelliği orta sınıf cihazlarda bile görebilmemiz mümkün oluyor. İşte su ve toz geçirmezlik derecesine sahip 9 tane akıllı telefon

02.05.2018-16:43 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-17:00) Suya Dayanıklı Telefonlar

Günümüzde suya dayanıklı akıllı telefonlar artık neredeyse bir zorunluluk halini almış duruma gelmişlerdir. Oldukça yüksek paralar ödeyerek satın almış olduğunuz yeni akıllı cihazınızın sıvı temasına dayanabileceği konusunda aydınlatılmış olmak kafanızı oldukça rahatlatabilir. Elbette, telefonunuza su geçirmez bir kılıf ya da kap alabilirsiniz fakat bu telefonunuzun tasarımını gizleyeceğinden dolayı pek de cazip bir fikir gibi gelmiyor.

Tasarım, ergonomi veya kullanışlılıktan ödün vermek istememeniz durumunda, su geçirmez bir akıllı telefon satın almak kesinlikle en doğru karar olacaktır. Piyasada zirve seviyesinden, orta sınıf cihazlara kadar birçok segmentte karşımıza çıkan suya dayanıklı akıllı telefonların bazılarını sizin için bir araya getirdiler. İşte en iyi suya dayanıklı telefonlar

KESİNLİKE BİRİNCİ SIRADA IPHONE VAR

Piyasada bulunan en iyi Apple markalı akıllı telefonlardan iri olan olan iPhone 7 Plus, IP67 derecesiyle suya ve toza dayanıklı bir yapıya sahip olarak üretildi. Fakat suya, sıçramaya ve toza dayanıklılığı kalıcı değil ve normal kullanıma bağlı yıpranma sonucunda doğal olarak her telefonda olduğu gibi azalabiliyor. Ayrıca sıvı hasarının garanti kapsamına girmediğini de ekleyelim.

Üst düzey seviyesinden, orta sınıf cihazlara kadar birçok segmentte karşımıza çıkan suya dayanıklı akıllı telefonların bazıları aşağıdaki listedeki gibidir.

Samsung Galaxy S8. ...

LG G6. ...

Apple iPhone 7 Plus. ...

Sony Xperia XZ. ...

Samsung 2017 A Serisi. ...

Samsung Galaxy S7 Edge. ...

Sony Xperia Z5 Premium.

 Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;