Samsung Note 7 Özellikleri

Samsung, merakla beklenen en yeni akıllı telefon Galaxy Note 7 modelini tanıttı. Phablet segmentinde görücüye çıkacak olana Galaxy Note 7, özellikleri ile Android tutkunlarını kendinden geçirecek. Peki, Galaxy Note 7 özellikleri ve fiyatı nasıl?

02.05.2018-16:30 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-16:22) Samsung Note 7 Özellikleri

SAMSUNG GALAXY NOTE 7 İNCELEME SAMSUNG GALAXY NOTE 7 İNCELEME

Samsung'un tanıttığı yeni lokomotif tasarımlı Galaxy Note 7, hızlı bir şekilde ülkemize de geldi ve görücüye çıktı. 25 Ağustos'a kadar Gear VR hediyesi ile beraber satışa sunulacak olan Galaxy Note 7, ön siparişe açıldı. Galaxy Note 7'yi ön siparişle istediğiniz zaman satın alabilirsiniz Neden Galaxy Note 6 yerine Note 7. İşte soruların cevapları

GALAXY NOTE 7 FİYATI

Samsung Galaxy Note 7, 3599 TL resmi satış fiyatına sahip bir telefon. Ancak Hızlı bir şekilde ön sipariş veren akıllı telefon kullanıcılar ve ilk alıcılar Gear VR hediyesiyle beraber Galaxy Note 7’ye sahip olabilme imkanı bulacaklar.

Samsung, Galaxy S7 ve S7 edge modellerindeki gibi Galaxy Note 7‘de de Exynos 8890 yonga setine yer veriliyor. Exynos 8890 yonga setinin şu an piyasada yer bulan mobil işlemcilerden teoride olduğu kadar pratikte de hızlı olması durumu Samsung’u işlemci konusunda herhangi bir değişiklik yapmamasına sebep oluyor.

Grafik donanımındaysa Mali-T880 MP12 bulunacak. Android’in güçlendirilmiş Vulkan teknolojisi neticesinde konsol kalitesinde oyunlar, Note 7’de oyun severleri karşılayacak.

Galaxy Note 7’nin RAM bölümünde de herhangi bir değişiklik söz konusu olmayacak. Android 7.0 Nougat sürümünün RAM’i düşük cihazlarda bile performans artışı sağlaması, RAM konusunda ideal seçimin yapılmasını sağlıyor. Galaxy Note 7’nin Android 7.0 Nougat güncelleme önceliği olduğundan dolayı cihazda 4 GB RAM donanımı yer alıyor.

 Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal