Steam'de 39 Lira Olan Oyun Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Oldu

Steam'de 39 liradan satılan Shadowrun Returns oyunu HumbleBundle'da 2 gün süre ile ücretsiz verilecek. Oyunu kütüphanenize eklediniz takdirde sonrasında da oyunu bedava oynayabileceksiniz.

22.06.2018-13:33 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-13:19) Steam'de 39 Lira Olan Oyun Kısa Bir Süreliğine Ücretsiz Oldu

Shadowrun Returns isimli oyun, HumbleBundle üstünden deluxe paketiyle beraber 2 gün süre ile bütünüyle bedava olarak verilecek.

Deluxe paketinin normal ücreti 39 lira olan oyun, HumbleBundle üstünden bedava olarak alınabilecek. Fırsat ilerleyen 48 saat için geçerli ve bu zaman içinde oyunu kütüphanenize eklediğiniz takdirde, kampanya bittikten sonra dahi hiçbir para vermeden oynamayı sürdürebiliyorsunuz (son tarih 23 haziran, 20:00).

Siberpunk'ın fantezi dünyasıyla bir araya geldiği Shadowrun, hemen hemen 30 sene önce piyasaya çıktığından beri kendisine büyük bir fan kitlesi oluşturmuştu. Shadowrun dünyasının tekrar gezildiği bu oyunda, tek kişilik ve sıra tabanlı bu taktiksel RPG oyunu gene oyuncuları kendine bağımlı etmeyi sürdürüyor.

Steam'deki 7000 küsür yorumun ortalaması "Çok Olumlu" olan bu mükemmel oyunu nasıl kütüphanenize alacaksınız? Hemen açıklayalım:

İlk olarak Humble Bundle hesabınız bulunmuyor ise buraya tıklayarak kendinize yeni bir hesap kurmanız, eğer hesabınız var ise de bu hesaba giriş yapmanız lazım.

Ardından ise Shadowrun Deluxe Humble Bundle sayfasına buraya tıklayarak gidebilirsiniz.

Burada olan "ADD TO CART" tuşuna tıklayınız.

Oyun sepete alındı. Sağ üstte bulunan sepet butonuna basarak sepetinizi görebilirsiniz. Açılır sekmede en altta "Get it for free!" yazısına basıp ilerleyin.

Bu işlemleri bitirmenizin ardından kayıtlı e-posta hesabınıza Humble Bundle’dan bir mail gönderilecek. Bu maile giderek açılan sitedeki "Download Now" butonuna basınız.

Ekrana gelen yeni sayfanın en altına doğru ilerleyin. Bu en alt bölümde Steam anahtarınızın yer aldığı bir pencere çıkıyor. "Reveal Your Steam Key" yazısına bastığınızda oyunun koduna erişeceksiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal