Lamborghini Akıllı Telefon Çıkardı

Son yıllarda moda haline gelen otomobil markalı telefonlara bir yenisi eklendi. Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, üstün özellikleri ile tanıtıldı.

20.06.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-12:20) Lamborghini Akıllı Telefon Çıkardı

Otomobillere olan merak eskiden duvarlara asılan posterler ile gösterilirken, artık akıllı telefonlar aynı hedef için tercih edilmeye başlandı. Bu çerçevede özellikleri ve fiyatı gibi tüm aurıntılarını sizlere aktardığımız Oppo Find X ile duyurulan bir diğer model ise, Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition oldu.

Huawei Porsche Design serisine, Lamborghini tarafından verilen bir cevap olarak algılanan akıllı telefon, hızlı şarj özelliği ile rakip tanımıyor. Çünkü, bu cihaz birkaç sene önce açıklanan Super VOOC teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon oldu.

Find X Lamborghini Edition: 512 GB depolama ve süper hızlı şarj

Bu özellik yalnız başına bu özel akıllı telefonun, piyasadaki tüm modellere büyük bir fark açması için yeterli. Super VOOC teknolojisi ile telefonun 3400 mAh kapasiteli pili, yalnızca 35 dakikada 0’dan yüzde 100 şarja varabiliyor.

Akıllı telefonlarda tercih edilen hızlı şarj çözümlerinin büyük bir kısmı, bu zaman içinde yaklaşık yüzde 50 oranında şarj olanağı veriyor. Standart Find X’de tercih edilen VOOC teknolojisi dahi yüzde 75’den sonra şarj süratinde düşüş yaşamaya başlıyor. ( Find X’de 3730 mAh kapasiteli bir pil olduğu gözden kaçmamalı )

Find X Lamborghini Edition ile verilen tek avantaj süper hızlı şarj değil. Karbon fiberden meydana gelen arka bölümde, tahmin edileceği gibi Lamborghini logosu yer alıyor.

Benzer biçimde logonun olduğu şarj adaptörüne, turuncu bir USB kablosu eşlik ediyor. Cihazın kutusuda özel tasarımı ile öne çıkmayı başarıyor. Oppo Find X Automobili Lamborghini Edition, kullanıcılara 512 GB depolama alanı veriyor.

Bunun haricinde geriye kalan tüm donanımı standart Find X ile aynı olan bu akıllı telefona sahip olmak isteyenlerin, tam tamına 1700 euro para vermesi lazım.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal