Stadia Oyun Sisteminde Hangi Oyunlar Var?

Dünyaca ünlü arama motoru Google, geçtiğimiz aylarda oyun sektörüne büyük bir adım atacağını duyurdu. Kasım ayında hizmete gireceği duyurulan oyun platformu, hangi oyunları bünyesinde barındıracak? İşte sorunun cevabı…

12.11.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 12.11.2019-16:01)

Dünyaca ünlü arama motoru Google, geçtiğimiz aylarda oyun sektörüne büyük bir adım atacağını duyurdu. Google, yıllık cirosu 140 milyar dolara ulaşan oyun sektöründe, Stadia adlı bulut oyun sistemiyle girdi.

Stadia’nın, Kasım ayında meraklılarıyla buluşacağı bildirildi fakat hangi oyunları bünyesinde barındıracağı konusunda net bir bilgi yoktu. TechRadar'da yer alan haberle bu sorunun cevabına da ulaşıldı.

İŞTE O OYUNLAR …

Assassin’s Creed Odyssey, Attack on Titan 2, Borderlands 3: Cyberpunk 2077, Darksiders Genesis , Destiny 2, Doom, Doom Eternal , Dragon Ball Xenoverse 2, Farming Simulator 19, Final Fantasy XV , Football Manager 2020, GRID, GYLT, Just Dance 2020, Kine, Metro Exodus, Mortal Kombat 11, NBA 2K20, Rage 2 , Red Dead Redemption 2, Samurai Shodown, Thumper , Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider, Shadow of the Tomb Raider, Trials Rising, Watch Dogs: Legion, Wolfenstein: Youngblood 

SATIŞLARI NE ZAMAN? FİYATI NE KADAR?

Google’ın yeni sistemi Stadia için başlangıç fiyatının 129 dolar olması bekleniyor.  Paket kapsamında bir Stadia kumandası ve Chromecast Ultra TV adaptörü bulunuyor. Ayrıca Stadia Pro platformuna üç aylık abonelik de bu paketin içerisinde yer alıyor.

Stadia kumandalarının ise, 2020 yılında satışa çıkarılacağı duyuruldu. Google'ın kumandalar için belirlediği fiyat 75 dolar.

STADIA HANGİ ÜLKELERDE SATIŞTA? 

Kasım ayında oyunseverlerle buluşması beklenen sistem, Kuzey Amerika ve Avrupa pazarındaki Kanada, ABD, Belçika, Finlandiye, Danimarka, Fransa, Almanya, İrlanda, İngiltere, İtalya, Hollanda, Norveç, İspanya, İsveç ve İngiltere'de pazara girecek.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal