Sony, Playstation İçin Temmuz Ayı Bedava Oyunlarını Açıkladı

Sony, her ay yaptığı bedava oyun kampanyasına bu ay da devam ediyor. Temmuz ayında bedava verilecek olan oyunlar Heavy Rain ve Absolver oldu.

28.06.2018-11:02 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-10:53) Sony, Playstation İçin Temmuz Ayı Bedava Oyunlarını Açıkladı

Sony'nin her ay gerçekleştirdiği ücretsiz PlayStation Plus oyunları kampanyası bu ay da sürüyor. Temmuz ayı ücretsiz PS Plus oyunları bugünden duyuruldu. İşte şu an itibari ile ücretsiz oynayabileceğiniz PlayStation Plus oyunları...

Heavy Rain

Detroit: Become Human’ın yapımcısı Quantic Dream’in birden fazla BAFTA ödülü elde ecen psikolojik gerilim oyunu Heavy Rain, bu ay PlayStation bPlus üyeleri ile buluşuyor. Dört yabancıyı oynayarak gizemin çözülmeye uğraşıldığı oyunun tüm serüveni oyuncunun elinde. Oyun süresince hızlı düşünmeniz, hızlı karar almanız ve tüm seçimleri dikkatli gerçekleştirmeniz lazım çünkü senaryonun gidişatını farklılaştırarak kimin hayatta kalacağına karar vermiş oluyorsunuz. Veya kimin öleceğine...

Absolver 

 
Absolver, oyuncuların maske arkasına gizlenen karakterleri idare ettiği bir çevrimiçi multiplayer dövüş oyunu. Absolver’da karakterinizle diğer oyunculara karşı oynayabilir, bu karşılaşmalardan elde ettiğiniz puanlar ile karakterinizin silah, zırh ve yeni dövüş tarzları gibi özelliklerini açabilirsiniz. Absolver’da diğer oyuncularla bire bir dövüşler veya üçerli takımlarla dövüşler gerçekleştirebilmek olası.

PlayStation Plus Temmuz ayı oyunları olan Heavy Rain ve Absolver’ı 3 Temmuz 2018 tarihinden sonra kütüphanenize alabilir, üyeliğiniz boyunca oynayabilirsiniz.
 
Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal