Siber Güvenlik Fikir Yarışması Başlıyor

Teknoloji ve yazılım alanlarında ülkemizin tecrübeli kuruluşlarından Teknopark İstanbul ‘Siber Güvenlik Fikir Yarışması’ düzenleyecek.

21.02.2020-16:19 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-16:08) Siber Güvenlik Fikir Yarışması Başlıyor

Teknopark İstanbul tarafından bu yıl ikincisinin gerçekleştirileceği yarışmanın başvuruları başladı. Yarışma siber güvenlik alanında sürdürülebilir, inovatif ve pazarlanabilir iş fikirlerini keşfetmek amacıyla geçekleştirilecek. Bu kapsamda düzenlenecek etkinliğe Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Savunma Sanayi Başkanlığı, SAHA İstanbul gibi devlet kuruluşları destek veriyor.

Yarışmaya 5 Mart tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Yarışma; zararlı yazılım çözümleri, adli bilişim, blockchain, siber güvenlikte yapay zeka, güvenlik uygulamaları gibi pek çok farklı kategorileri barındırıyor.

Bu çerçevede yaptıkları başvuruların kabul edildiği 16 takım 20-21 Mart tarihleri arasında Teknopark İstanbul’da yarışacak. Birinci olan ekibe 25 bin TL, ikinci ekibe 15 bin TL, üçüncü olacak ekibe ise 10 bin TL para ödülü verilecek.

Ayrıca finalist olan takımlar bir buçuk yıl boyunca Cube Incubation’da yer alan ofislerden ücretsiz faydalanabilecek. Ödül töreni ise 25-28 Mart tarihleri arasında Ankara’da SAHA EXPO’da yapılacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal