Samsung S20 Satışta

Samsung’un heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy S20 serisi, 21 Şubat Cuma gününden itibaren Türkiye’deki seçili AVM’lerde bulunan Samsung mağazalarında tüketicilerin deneyimine sunulacak.

21.02.2020-19:15 - (Son Güncelleme: 24.02.2020-18:27)

 

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni akıllı telefonarının tanıtımını gerçekleştirdi. Galaxy ailesinin son üyeleri dünya genelinde piyasaya eş zamanlı sunulacak. Telefonlar özellikle kameralarıyla ön plana çıkıyor.

İstanbul, Ankara ve İzmir’deki bu mağazalarda kurulacak etkinlik alanında tüketiciler, Galaxy S20 serisinin üyeleri Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra’nın Space Zoom dahil tüm özelliklerini inceleme fırsatını yakalarken aynı zamanda serinin en güçlü üyesi Galaxy S20 Ultra modelinin 108MP kamerasının gücünü ve 8K çekim kalitesini de ilk kez deneyimleyecek.

Galaxy S20 serisi Samsung, yapay zeka ile şimdiye kadarki en büyük görüntü sensörünü ortaya çıkardı. Şirket bu telefon serisi ile günün her anında kişiselleştirilmiş müziğin ayrıcalığını, videoların görülmesi gereken şekilde izlenebilmesini, konsol tarzı oyunların kaliteli şekilde oynanmasını amaçlıyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal