Samsung Marka Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Sizleri rahatsız eden ya da bir daha görüşmek istemediğiniz kişilerin, aramasını engellemek mümkün. Peki Samsung marka telefon engelleme nasıl yapılır? Ayrıntıları haberimizde…

14.01.2019-15:12 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-17:39) Samsung Marka Telefonlarda Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Android işletim sistemine sahip Samsun marka akıllı telefonlarda numara engellemek diğer telefonlara göre oldukça kolaydır. Bu telefonlarda numara engelleme yaparak numarayı engelleye bilirsiniz. Android işteim sitemine sahip Samsun telefonlarında engellenen numara sizi aradığında meşgul sesi ile karşılaşır.

Peki Numara Engelleme işlemi nasıl yapılır?

Android işletim sistemine sahip Samsun marka akıllı telefonlarda iki yöntem ile numara engelleme yapıla bilir. 1. yöntemde çağrı listesinde bulunan numaranın üzerine uzun bir süre basılı tutarak açılan menüde reddedilen listesine ekle seçeneğini seçerek numarayı engelleye bilirsiniz.  

 Android işletim sistemine sahip Samsun marka akıllı telefonlarda numara engellemenin 2. yöntemi ise ayarlara giriniz. Sonrasında Cihazım ve arama seçeneklerine giriniz. Arama seçeneğine girdikten sonra Otomatik Reddedilecekler listesi seçeneğini seçiniz.  Rehber simgesine seçerek engellenecek olan kişinin numarasına tıklayarak engellenecekler listesine atabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal