PUBG Nedir Ve Nasıl Oynanır?

Pubg nasıl oynanır, pubg oyuna nasıl girilir, pubg nasıl bir oyun, pubg nasıl oynanır tuşları, pubg nasıl indirilir, playerunknown's battlegrounds nasıl oynanır, pubg oyuna giriş konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

18.05.2018-10:59 - (Son Güncelleme: 18.05.2018-10:53) PUBG Nedir Ve Nasıl Oynanır?

Pubg nasıl oynanır, pubg oyuna nasıl girilir, pubg nasıl bir oyun, pubg nasıl oynanır tuşları, pubg nasıl indirilir, playerunknown's battlegrounds nasıl oynanır, pubg oyuna giriş konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

PUBG, son zamanlarda gittikçe popüler olmaya başlamış ve en çok oynanan FPS oyunlarının arasında yerini almıştır. Genel olarak bakacak olursak, PUBG bir hayatta kalma oyunudur. Oyuna giriş yaptığınız anda bir uçaktan paraşüt ile kendi belirlediğiniz bir noktaya iniş yapıyorsunuz. İniş yaptıktan sonra aynı harita üzerinde sizinle beraber yaklaşık 100 kişi ile birlikte oyuna başlarsınız. Harita üzerinde bulunan evlere girip orada bulunan sandıklardan kendinize ekipmanlar alıp diğer oyuncuları öldürerek hayatta kalmaya devam edersiniz.

Dikkat etmeniz gereken bir husus ise bir süre sonra haritayı kaplayan sis dumanıdır. Bu sis dumanının içerisine girdiğiniz taktirde canının azalacak ve kalmaya devam ederseniz bir süre sonra bu sis dumanı sizi öldürecektir. Oyun ilerledikçe diğer oyuncularla karşılaşacaksınız. Evlerden ve sandıklardan bulduğunuz ekipmanlar sizin hayatta kalmanıza bu noktada yardımcı olacaktır. Bu oyunun amacı harita üzerindeki diğer oyuncuları öldürerek birinci olarak tamamlamanızdır.

ÇOKLU ORTAM ÖZELLİĞİ

PUBG oyunun diğer bir özelliği ise arkadaşlarınız ile bir takıp oluşturup diğer kullanıcılara karşı savaşabilirsiniz. Ses desteği ile diğer arkadaşlarınızla iletişim halinde olabilir ve sağlam bir strateji geliştirerek oyunu birinci olarak bitirebilirsiniz. Bu oyun içerisinde hiç bir kullanıcı hile kullanamaz ve bu şekilde herkes eşit bir şekilde oyunun zevkini çıkarabilir.

PUBG oyununda oyunu ne kadar üst seviyede kazandığınız çok önemlidir, Oyun içi sıralamanız alacağınız altın miktarını etkileyecektir. Alacağınız altın miktarını arttırmak için olabildiğince oyuncu öldürmeniz gerekir. Oyun içinde kazandığınız altınlar ile kutu satın alabilirsiniz bu kutulardan oyuncunuzu geliştirecek ekipmanlar çıkmaktadır. Ayrıca bu kutuları Steam aracılığı ile gerçek para karşılığı satışa çıkarabilirsiniz. Diğer oyuncuların hedefin olmamak için dikkatli ve çabuk hareket etmelisiniz.

PUBG NASIL İNDİRİLİR?

PUBG oyunu ANDROİD VE İOS platformlarda bulunmaktadır. Kullandığınız cihaza görü Apple Store veya Play store uygulamalarından kolaylıkla indirebilir ve oynamaya başlayabilirsiniz. Bu iki platform üzerinde oyun ücretsiz olarak kullanıcılara sunulmuştur. Oyunu indirdiğiniz zaman otomatik bir şekilde kurulumu gerçekleşir ve kurulum gerçekleştiği andan itibaren istediğiniz zaman oyuna girebilir ve seçtiğiniz bir haritada oyuna dahil olabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal