SD Kart Kurtarma

SD kart kurtarma programı android? Virüslü SD kart kurtarma? Bozuk hafıza kartı tamiri? Tüm bu sorularınızın cevabını sizler için derledik.

17.05.2018-21:30 - (Son Güncelleme: 17.05.2018-21:20) SD Kart Kurtarma

SD Kart problemleri akıllı telefonlarda son dönemlerde özellikle çok artmaya başladı. Bu problemler sebebi ile, telefon kullanıcıları çoğu bilgisini kayıp ederken, aynı anda önemli dosyalarda önlem alınmazsa geri getirilemiyor. Bu sebeple, hararlı SD Kart üzerindeki bilgileri Nasıl Kurtarırsınız, bu problemin nasıl giderileceğini size anlatalım istedik.

SD Kartı, Normal bir Kart okuyucu aracılığı ile Bilgisayara takın;

– SD Kart açıldığı vakit

chkdsk x: /F /V

– Yukarıdaki İşlem kodunu seçmeniz lazım

– Bunu seçmeniz, ” Dosyaları tekrar Döndürmek” için, ne tür bir yol izlenir veya ne gibi tekrar döndürme işlemleri yapılabilir. Bunu tespit ederek, System üzerinde kendi ayarını gerçekleştirir.

Yukarıda verilen İşlem, %90 seviyesinde işe yarayan bir işlemdir esasen. Fakat bazen Akıllı telefonlar üstünde Güvenlik bakımından tehdit edici eylemler oluştuğu için, Telefon ve SD Kart bu ikaza aldırış etmez.

Hasarlı SD Kart Kurtarmak için, bir başka yapılması lazım olan ise ” Tekrar Döndürme programları” yüklemek. Son dönemlerde Google üzerinde bunun en çok gerçekleştirildiği Uygulama Programı; “Fre Recovery” programını indirebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal