Microsoft’tan Matematik İşlemlerini Çözen Dahi Uygulama: Math Solver

Microsoft, mobil işletim sistemi çalışmalarından vazgeçti. Ancak teknoloji devi, mobil cihazlara çok tercih edilen uygulamalar üretmeye devam ediyor. Microsoft’un yeni uygulaması Microsoft Math Solver, karmaşık matematik işlemleri ve yazılı problemleri çözebiliyor.

20.01.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 20.01.2020-15:01)

Microsoft Math Solver, çeşitli matematik işlemlerini kolaylıkla çözmek için geliştirilmiş bir yapay zeka kullanmaktadır. Uygulamanın kullanımı  ise oldukça kolay. Microsoft Math Solver, size herhangi bir işlem girişi için üç yol sunuyor. Uygulamada var olan hesap makinesi ile bir işlem girebilirsiniz. Hesap makinesinin yanında matematik işleminin fotoğrafını uygulamaya yükleyebilirsiniz. Üçüncü bir yöntem olarak da işlemi elle uygulama imkanınız bulunuyor.

Bu üç yöntemden biri ile uygulamaya problemi girdikten sonra yapay zeka matematik işlemini kısa sürede çözüyor. Microsoft Math Solver ile basit aritmetik işlemlerinden integral gibi gelişmiş matematik işlemlerine kadar pekçok matematik işlemi çözülebiliyor. Microsoft’un matematik işlemi çözen uygulaması, kelimeler halinde yazılmış matematik problemlerini de çözüyor.

Uygulama ile herhangi bir matematik işlemini daha sonra incelemek üzere yer imlerine ekleyebilirsiniz. Microsoft Math Solver, aynı zamanda arama geçmişinizi saklı tutuyor ve örnek sorunların listesini de kullanıcılara sunuyor.

Microsoft'un yeni uygulaması Microsoft Math Solver’ın, Play Store'da indirilebilir durumda olduğunu belirtelim. Kendiniz de test edebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal