Korona Virüs, Facebook’un Pazarlama Zirvesini de İptal Ettirdi

İlk olarak Çin’de geçtiğimiz 20 Ocak tarihinde ortaya çıkan Korona Virüs o günden beri yayılmaya devam ediyor. Dünya genelinde alarm düzeyini 4. Seviyeye çıkmasından beri hastalık uluslararası birçok etkinliğin iptal edilmesine sebep oldu. Son olarak Facebook’ta bu durumdan dolayı zirvesini iptal etti.

15.02.2020-14:13 - (Son Güncelleme: 15.02.2020-13:52) Korona Virüs, Facebook’un Pazarlama Zirvesini de İptal Ettirdi

Çıktığı tarihten bu yana 1 ay geçmeyen virüs dünyayı alarm durumuna getirdi. Çin’de ortaya çıkması yayılması konusundaki endişeleri de artırıyor. Geçtiğimiz günlerde Barcelona’da düzenlenecek Dünya Mobil Fuarı’nın virüs gerekçesiyle iptal edilmesinin ardından bu defa Facebook tarafından gerçekleştirilecek Pazarlama Zirvesi de şirket yetkililerince iptal edildi.

Teknoloji ve sosyal medya şirketi Facebook, önümüzdeki mart ayında San Francisco'da düzenlenmeyi planladığı Küresel Pazarlama Zirvesi'ni Korona virüsü salgını nedeniyle iptal etti.

Facebook sözcüsü, önceliklerinin çalışanların güvenliği ve sağlığı olduğunu, bu yüzden de Korona virüsün bu organizasyona katılacakların sağlığı endişesiyle zirveyi iptal ettiklerini söyledi. Zirve San Fransisco Moscone Kongre Merkezi’nde 9-12 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecekti ve 4 bin katılımcıyı ağırlayacaktı.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal