Google, Twitter Üzerinden Teknik Destek Verecek

Google bundan böyle kullanıcılarının Android ile ilgili sorunlarına, Twitter üzerinden başlattığı #AndroidHelp hashtagiyle destek vereceğini açıkladı.

28.01.2020-13:51 - (Son Güncelleme: 28.01.2020-13:52) Google, Twitter Üzerinden Teknik Destek Verecek

Twitter’da söz konusu hashtag ile kullanıcılar Android ile ilgili soru ve problemlerini paylaşabilecek. Google, kullanıcıların sorularını yanıtlamak için DM’e ya da başka herhangi bir platforma ihtiyaç duymadan direkt olarak tweet’e yanıt vererek sorunları çözmeyi hedefliyor. Şirket, hashtag’e gelen soru ve problemleri @Android hesabından yanıtlayacağını açıkladı.

Google, Twitter’da kullanıcıların genel sorun giderme, kimlik ve kimlik doğrulama, erişilebilirlik ve güvenlik dahil olmak üzere Android işletim sisteminde bulunan genel problemlere #AndroidHelp hashtag’i ile Twitter’dan destek vereceğini belirtti.

Android’in resmi Twitter sayfasından yaptığı açıklamada, “#Android ile ilgili sorularınız mı var? Yardım etmek için buradayız. Artık #AndroidHelp hashtag'ini kullanarak sorununuzu tweetleyerek yardım alabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Teknoloji devi, kullanıcıların soru ve problemlerini neden Twitter’dan çözmeye karar verdiği ile ilgili ise henüz bir açıklamada bulunmadı. Ancak şirketin başlatmış olduğu yeni adımla birlikte kullanıcıların hashtag’e gelen soru ve problemlere göz atarak kendi cevaplarını daha kolay bulabileceği düşünülüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal