Facebook, Instagram ve WhatsApp'ta Fotoğraf Görüntüleme Problemi: Resmi Açıklama Geldi

Whatsapp, Instagram ve Facebook kullanıcıları gif, video ve fotoğrafları açamıyor ve görüntülemiyorlar. Yaşanan soruna ilişkin Facebook'tan resmi açıklama geldi. Peki Facebook çöktü mü?

03.07.2019-19:58 - (Son Güncelleme: 03.07.2019-19:52)

Instagram, Facebook ve Whatsapp uygulamalarında kullanıcılar fotoğraf, gif ve videoların yüklenememesi ya da açılmamasıyla ilgili sorunlar yaşanıyor. 

BAKAN YARDIMCISINDAN AÇIKLAMA  

Dünya genelinde sosyal medya platformları Instagram, Whatsapp ve Facebook'taki erişim sorununa yönelik Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Sayan; "Instagram, Whatsapp ve Facebook servislerinde dünya genelinde kesintiler yaşanmaktadır. Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadelerini kullandı. 

FACEBOOK: SORUN İÇİN ÜZGÜNÜZ  

Facebook'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada ise "Bazı kişilerin uygulamalarımızda resim, video ve diğer dosyaları yüklerken veya gönderirken sorun yaşadıklarının farkındayız.  Sorun için üzgünüz ve işleri en kısa sürede normale döndürmek için çalışıyoruz" denildi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.  

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal