Facebook Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır?

Facebook bugün dünyanın en çok kullanılan uygulaması. Peki Facebook hesap doğrulama nasıl yapılır? Facebook hesap doğrulama için gereken belgeler nelerdir?

04.05.2018-12:02 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-12:42) Facebook Hesap Doğrulama Nasıl Yapılır?

Facebook hesabınızı doğrulamak için ilk olarak devlet kurumlarından almış olduğunuz bir evrakın görüntüsünü göndermeniz gerekebilir. Nüfus belges, üzerinden fotoğrafınız, adınız ve soyadınız bu bilgilerin olması lazım. Facebook üzerinden kabul gören kimlikler aşağıdaki gibidir:

- Sürücü ehliyetleri

 - Pasaportlar

 - Seçmen kimlik kartları

 - Evlilik cüzdanının görüntüsü

 - Ad değişikliğinde kullanılan resmi belge

- Şahsin sigortası ya da araç sigortası

- Yeşilkartlar, oturma izinleri veya göçmen belgeleri

- Resmi engelli kartları ve nüfus cüzdanı

FACEBOOK HESABI NASIL DOĞRULANIR?

Facebook hesabınızı doğrulamak için kişisel belgelerden herhangi birinin ekran görüntüsünü yada kendi görüntüsünü alın.

Burada önem vermeniz gereken adı soyadı, doğum tarihi ve fotoğrafınızın net bir şekilde belli oluyor olmasıdır. Geriye kalan diğer bilgilerinizin üzerini kapatabilirsiniz.

Göndereceğiniz nüfus belgenizin görüntüsünü hazırladıktan sonra aşağıdaki aşamaları takip edelim.

Kimlik veya yukarıdaki evraklardan birinin ekran fotoğrafını alın. Ekran fotoğrafını alırken fotoğraf, adınız soyadınız ve doğum tarihinizin görünmesi yeterli olacaktır. Diğer bilgilerinizi özel olarak saklayınız.

Nüfus bilgilerinizi göndermek için dosya seç yazan yere basarak bilgisayarınıza kaydetmiş olduğunuz nüfus fotoğrafınızı seçiniz.

Daha sonra sizden hesaba giriş yaparken kullandığınız mail hesabını veya cep telefon numaranızı yazmanızı talep edecektir. Bu malumatları da doğru bir şekilde yazdıktan sonra Gönder seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Nüfus bilgilerinizi gönderdikten sonra bir süre bekliyoruz. Facebook hesabınızı doğruladığında sizinle tekrardan iletişime geçecektir. Bu zaman aralığında nüfus bilgileriniz tamamen Facebook gizlilik politikası gereğince saklanacaktır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal