E Kitap Okuyucu

E-kitap okuyucuya kitap nasıl yüklenir? E-kitap okuyucu tavsiye? E-kitap okuyucu vatan? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

28.05.2018-21:38 - (Son Güncelleme: 28.05.2018-21:29) E Kitap Okuyucu

Bir yere giderken veya uzun bir seyahate çıkarken yanımızda götüreceğimiz eşyaların sayısı ve bu nedenle ağırlığı da çok olur. Hele yolda kitap okumayı sevenler için vaziyet biraz daha kötüdür. Birden çok kitap ile seyahat etmek, el çantasında taşımak çoğu vakit insanı yorar. Peki, bu vaziyetin bir çaresi yok mu? Tabiki var. Teknolojinin her geçen gün ilerlediği dünyamızda buna da bir çözüm var: e-kitap okuyucular!

E-kitap okuyucusu olarak piyasaya çıkan cihazların en güçlü özelliği içine yüzlerce kitap alabilmesi. Bununla birlikte kullananların yorumlarına bakarak şarj süresinin de çok uzun olduğunu ifade edebiliriz. Cihazların kullanım süresi bir aya kadar varabiliyor.

Bir diğer dikkat çekici nokta ise bu cihazların kullanıcılara gerçek bir kitap okuyor duygusu sağlaması. Normal koşullarda okuma yapmak isteyenler gerekli ışığa ihtiyaç duyarlar. Yeni nesil e-kitap okuyucu ile bu sorunda tarih oluyor. Mat ekranı sayesinde istenen kitaplar kolaylıkla okunabiliyor. Değişik ürünler tercih edildiği durumda gece saatlerinde okumak da mümkün.

İnternet bağlantısı var mı sorusunu duyar gibiyiz. Yanıtımız modeline göre farklılık gösteriyor olacak. Bazı cihazlarda hem wifi aracılığı ile hem de GSM operatörü üstünden internet bağlantısı sağlanabiliyor ve bu şekilde satın alınan kitaplar cihaza kaydediliyor.

Elektronik mürekkep kullanılması neticesinde müşterilere kolay bir okuma imkanı sunmayı amaçlayan firmalar peş peşe yeni cihazları piyasaya sürüyor. Bunlar içinde Amazon Kindle, Sony Reader ve ülkemizde tercih edilen cihazlardan olan Calibro en tanınanlar denebilir. Sık sık dışarı gidiyorsanız ve okuma gerçekleştirmek için çantanızda basitçe taşıyabileceğiniz bir cihaz istiyorsanız e-kitap okuyucuları tercih edebilirsiniz. Kullanım rahatlığı ve sahip oldukları özellikler sayesinde çok sayıda insanın dikkatini cezbetmeyi başaran bu aletler gün geçtikçe daha fazla bilinir hale geliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal