Iphone Photoshop Uygulamaları

Akıllı telefon kullanıcılarının en çok araştırdığı konulardan biri de şüphesiz Iphone photoshop uygulamaları… Biz de bu konuyu sizler için derledik…

26.05.2018-13:50 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-13:46)  Iphone Photoshop Uygulamaları

Akıllı telefonlardaki kamera kalitesinin DSLR makinelerle yarışır seviyeye gelmesi ile fotoğraf düzenleme uygulamalarına olan talep ve ilgi de artmış bulunmakta… Günümüzde hem iOS hem de Android platformu adına güncellenen ve geliştirilen pek çok fotoğraf düzenleme uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalar arasında öne çıkanlar sizlerle…

IPHONE PHOTOSHOP UYGULAMALARI

Prisma

Prisma, ünlü sanatçıların tarzlarından yararlanarak fotoğrafları resimlere dönüştürmeyi sağlayan bir program türüdür. Picasso, Munk ve daha pek çok dünyaca ünlü süslemeler ve desenler bu programda mevcut…  Çekilen fotoğrafları ve kaydedilen videoları adeta bir sanat harikasına çeviren uygulamanın 1 ve 12 aylık olmak üzere iki türlü premium aboneliğini de seçmekte özgürsünüz… Aylık aboneliğin ücreti 6,99 TL iken, yıllık abonelik ücreti ise 67,99 TL olarak piyasada yer alıyor.

VSCO

Kuşkusuz iOS ve Android platformunun en iyi fotoğraf filtresi uygulamalarından biri VSCO, çekilen fotoğrafların daha da kaliteli bir hal almasına olanak sağlıyor. Fotoğraflara profesyonel dokunuşlar ekleyen bu uygulama, özellikle Instagram kullanıcıları açısından fazlaca kullanılıyor. Hazır fotoğraf filtreleri dışında uygulamada fotoğraf düzenleme ayarları da mevcut… Bu programa sahip olmak için yıllık 59,99 TL ödemeniz gerekiyor.

Snapseed

Google’ın geliştirmeye ve güncellemeyi sürdürdüğü,  hem iPhone, hem de Android’de kullanabileceğiniz Snapseed uygulaması, gelişmiş yapısı ve sunduğu efektlerle ön plana çıkıyor. Kullanımının öğrenilmesinin ardından çok profesyonel ayarlamalar yapabileceğiniz Snapseed uygulamasını, iOS 8.0 ve üzeri sürümlerin olduğu iPhone, iPad ve iPod Touch modellerinde ücret ödemeden indirip kullanılabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal