Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Dual SIM Ne Demek

Dual sim ne demek? dual sim iyimi? dual sim telefonlar neden ucuz? dual sim mi tek sim mi çokulu sim ne demek işte tüm bu sorularınız cevapları burada.

16.05.2018-09:42 - (Son Güncelleme: 16.05.2018-09:39) Dual SIM Ne Demek

Dual sim ne demek? Bu aralar bu soruyu ne kadar sorduğunuzun farkındayız. Bu durumda bizde sizler için bu yazıyı derledik.  İşte Dual sim hakkında tüm detaylar burada.

Bilindiği üzere cep telefonlarını kullanabilmek için içlerine GSM operatörlerimiz tarafından verilen Simleri takarız.  Bu simler sayesinde telefonlarımızla istediğimiz kişilerle rahatça konuşabiliriz.

Fakat bazı durumlar vardır ki bizim gerek işlerimiz gerekse de yaptığımız olaylar sebebiyle ya da tamamen keyfi durumlar için iki farklı hat kullanmamız gerekir. Bu gibi durumlarda telefonumuzun içine yalnızca bir sim kartı sokulabildiği için ikinci bir sim kartını sürekli olarak değiştirmemiz gerekmektedir. İşte tam bu anda bizim yardımımıza Dual sim kartlı telefonlar yetişiyor.

Dual sim telefonlar sayesinde iki sim kartı aynı anda telefona takılıyor ve iki sim kartı aynı anda açık oluyor. Bu şu demek oluyor, sizi aramak isteyen hangi hattan aramak isterse istesin size istediği gibi ulaşması mümkün olacak ve bu gerçekten önemli ve güzel bir şey

Peki siz birilerini arayacaksınız ama iki farklı hattınız var arayacağınız kişi x hattında ve onu sizin x hattınızla ararsanız daha avantajlı ve uygun bir fiyata konuşacaksınız bu durumda ne yapmanız gerekir hemen söyleyelim.

Dual sim telefonlarında iki farklı hat aynı anda açık olmasının yanında bir tuşla iki farklı hattan hangisine geçmek istiyorsanız o hatta geçip arama yapmanız mümkündür.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal
Daha fazla içerik yok
;