Çinli Akıllı Telefon Firmaları Arasında Rekabet Sertleşti

Çinli teknoloji firmaları arasında akıllı telefon piyasasında rekabet kızışıyor. Son olarak Meizu açık bir şekilde Xiaomi'ye meydan okudu.

28.06.2018-11:17 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-11:10) Çinli Akıllı Telefon Firmaları Arasında Rekabet Sertleşti

Akıllı telefon sektörünü yavaştan domine eden Çinliler arasındaki rekabet artmaya başladı. Fiyat performans cihazları ile tüm dünyaya ün veren Xiaomi’ye Meizu meydan okudu. İşte Meizu X8 ve Xiaomi Mi 8 SE arasındaki çekişme!

CEO: “Meizu X8 Xiaomi Mi 8 SE‘den daha iyi olacak!”

Ülkemizde çokça popüler olan Xiaomi’ye oranla ülkemizde resmi olarak olan Meizu çok iddialı açıklamalarla gündeme düştü.

Xiaomi, Huawei, Vivo gibi günümüzün en fazla konuşulan firmalarının en öenmli ortak tarafları ise Çinli olmaları. İçlerinde sert bir yarışa girişen Çinli şirketlerden Meizu ise açık bir biçimde Xiaomi’ye meydan okudu.

Firmanın kurucusu yeni telefonları X8 için Xiaomi’nin geçen günlerde tanıttığı, aynı zamanda dünyanın ilk Snapdragon 710 işlemcisini taşıyan modeli olan Mi 8 SE‘den daha iyi açıklamasını gerçekleştirdi.

CEO Jack Wong, Meizu X8 için daha büyük bir ekran müjdesini verirken ekrandan parmak izi okuma teknolojisinin olmayacağını da bildirdi. Bunun haricinde Wong, firmanın Ağustos ayında çıkaracağı diğer yeni modelleri olan Meizu 16 ve Meizu 16 Plus modellerinde bu teknolojilerin olacağını söyledi.

Fiyat açısından da açıklama yapan CEO, 280 ve 312 dolar fiyat alternatifleri ile piyasaya çıkan Mi 8 SE karşısında 305 doların altında bir fiyatla çıkacağını bildirdi. Bakalım Meizu yeni modelinde bizlere neler verecek?

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal