Call of Duty Black Ops 3 Ücretsiz Oldu

Sony'den oyun severlere sevindirici bir haber geldi. Çok sevilen Call of Duty Black Ops oyunu PS Plus sahipleri için 11 Temmuz'a kadar ücretsiz olarak verilecek.

12.06.2018-15:25 - (Son Güncelleme: 12.06.2018-15:09) Call of Duty Black Ops 3 Ücretsiz Oldu

Sony geride kalan gün yaptığı E3 2018 basın konferansı ardından güzel bir sürprizle karşımıza çıktı. 2015 senesinde piyasaya çıkan Call of Duty Black Ops 3, PS Plus aboneleri için bedava oldu.

Oyun dünyasının en sevilen firmalarından biri olan Sony, geçen gün E3 fuarında idi. Gece geç saatlerde başlayan Sony konferansına yeni oyunlar tanıtılmasa dahi daha önce açıklaması yapılmış olan oyunlar için farklı videolar gösterildi. Sony, basın konferansı ardından PS Plus üyeliği olanlar için de güzel bir sürprize imza attı.

2015 senesinde piyasaya çıkan Call of Duty Black Ops 3, bedava olarak PS Plus Haziran oyunları arasına girdi.

Call of Duty Black Ops 3 oyununa ücretsiz sahip olun

Bildiğiniz gibi Call of Duty serisinin bu yıl piyasaya çıkacak olan oyunu Black Ops 4 olacak. Sony bunu da göz önüne alarak PS Plus Haziran ayı oyunlarına Call of Duty Black Ops 3 oyununu da dahil ettiğini duyurdu.

Gerçekleştirilen açıklamada PS Plus üyelerinin Black Ops 3’ü 11 Temmuz tarihine dek bedava olarak kurabilecekleri açıklandı. Aynı biçimde üyeliğini sürdüren PS Plus sahipleri, bu zaman süresince Black Ops 3’ü bedava olarak oynamayı sürdürecekler. Tabiki oyunun 11 Temmuz’a dek kütüphanenize dahil edilmesi lazım. Yoksa bu tarihin ardından oyunu bedava olarak oynamanız mümkün değildir.

Şu sıralar PS Plus üyeliğinin yüzde 25 indirimli olarak satıldığını da anımsatalım.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal