Apple'ın Dijital Yayın Platformunda Hangi İçerikler Olacak ?

Apple, 25 Mart'ta gerçekleşecek etkinliğinde Netflix benzeri bir dijital platformun tanıtımını yapacağı belirtiliyor. Peki, piyasada çok sayıda rakibi olan bu platformda hangi içerikler yer alacak ?

22.03.2019-16:15 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-16:43) Apple'ın Dijital Yayın Platformunda Hangi İçerikler Olacak ?

Apple, Netflix ve Amazon Prime benzeri bir dijital platformu piyasaya sürecek. Kullanıcıların heyecanla beklediği platformda hangi içeriklerin yer alacağı ise belli olamaya başladı. 

Tıpkı diğer rakipleri gibi her yaştan kesime hitap etmesi beklenen Apple'ın dijital platformunda çok sayıda içerik bulunacağı ifade ediliyor. 

Apple'ın orjinal programlar için 1 milyar dolardan fazla para harcadığı iddia ediliyor. Bu durumda yeni dijital platform için yapılacak dizilerin, filmlerin ve diğer yapımların hayli yüksek maliyetlere sahip olacağı tahmin ediliyor.

Apple'ın yeni platformda kullanıcılara sunması beklenen yapımlar ise bir hayli dikkat çekici.

ÇOCUKLAR İÇİN NE VAR ?

Bob’s Burgers’ın yapımcıları tarafından hayata geçirilen Central Park adlı bir yapım bulunacak. Ayrıca Tomm Moore and Ross Stewart tarafından yönetilen, nesli tükenen kurtları kurtarmaya karar veren bir kızı anlatan Wolfwalkers da Apple’ın yayın programında bulunacak. Bu projelere ek olarak Apple, Charles Schulz’un Peanuts‘ının arkasındaki yapım şirketi ile bir anlaşma sağlandı. Bu da Snoopy’e dair içeriklerin olacağını gösteriyor.

KOMEDİ KATEGORİSİ ZENGİN

Apple’ın yayın platformunda komedi yapımları da yer bulacak. Başrolünde Hailee Steinfeld’in bulunduğu ve şair Emily Dickinson’ı anlatan Dickinson karşımıza çıkan ilk yapım olacak. Ayrıca, It’s Always Sunny in Philadelphia dizisinin yaratıcıları Rob McElhenney ve Charlie Day’in hayata geçirdiği bir yapım da olacak. Bu da It’s Always Sunny in Philadelphia severleri mutlu edecek gibi duruyor. Platformda ayrıca, yarım saatlik bölümlerden oluşan, başrolünde de Kristen Wiig’in yer aldığı You Think It, I’ll Say It adlı seri de bulunuyor.

DRAM KATEGORİSİ İDDİALI

Yeni platformda belki de en iddialı kategori dram içerikleri. Dram kategorisinde şu içerikler yer alacak:

The Morning Show, Little Voice, Little America, Swagger ve My Glory Was I Had Such Friends

BİLİM KURGU KATEGORİSİ GÖZ DOLDURUYOR

Bilim kategorisi de oldukça zengin içerikler sunacak. İşte bilim kurgu kategorisinde yer alacak içerikler :

Amazing Stories, Isaac Asimov Vakıf, See

Detaylar 25 Mart'taki etkinlikte açıklanacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal