Alienware, 240 Hz'le Çalışan Ips Ekranlı Monitör Çıkaracak

Her yıl heyecanla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) başlamadan hemen önce 25 inçlik AW2518HF oyun monitörünün güncellenmiş versiyonu olan AW2521HF modelini duyuran Alienware, yine çok konuşulacak gibi görünüyor.

03.01.2020-17:42 - (Son Güncelleme: 03.01.2020-17:34) Alienware, 240 Hz'le Çalışan Ips Ekranlı Monitör Çıkaracak

Boyut ve özellik olarak büyük ölçüde aynı olan iki monitörden yenisi, hızdan ödün vermeden geliştirilen daha kaliteli IPS ekranıyla göz kamaştıracak.

Dünya pazarında sayılı markalar arasında yer alan bilgisayar üreticisi Dell’in alt firması Alienware’in performans açısından oyunculardan tam not alan donanımlara sahip ürünler üretmekten geri durmuyor. Alienware çıkaracağı yeni monitörle de bu başarısını taçlandırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Yeni model, bir önceki versiyonda bulunan 240 Hz yenileme hızını koruyor ve bu da onu rekabetçi oyunlar için uygun hale getiriyor. Cihazda kullanılacak IPS ekran daha geniş bir renk gamı göstererek TN ekranlardan çok daha iyi bir görüntü kalitesi sunacak.

Diğer yandan firma yetkilileri, yeni modelinin sRGB renk alanını yüzde 99 kapsama oranına sahip olacağını açıkladı. Buna göre neredeyse herhangi bir açıdan ekrandaki renkler aynı görüntülenebilecek.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal