Adil Kullanım Kotasız İnternet

Adil kullanım kotasız internet ve adil kullanım kotasız internet fiyatları hakkında bilgi edinmek istiyorsanız haberimiz tam sizlere göre...

03.05.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-15:27) Adil Kullanım Kotasız İnternet

2018 yılı sonunda tümüyle ortadan kalkacak olan adil kullanım kotası uygulaması öncesinde Turkcell’den önemli bir hamle yapıldı. Şimdiden adil kullanım kotası limitlerine takılmaksızın internet hizmetinden yararlanmak isteyen ev kullanıcılarına özel olarak yeni bir paket sunuldu.  Superonline Platin Paket ile fiber internette limitler kalkacak.

25 megabit sabit hızla sunulacak olan paket, modem ve kurulum fiyatı dahil olmak üzere ayda yalnızca 89 liraya satın alınabilecek. Paketin detayları ile ilgili ek bir bilgi ise henüz verilmiş değil. Daha yüksek hızlarda bağlantıdan yararlanmak adına de alternatif paketler, mevcut ve diğer paketlerde de indirim yapılmış halde. Kampanyadan önce tarife fiyatı 229 TL olarak belirlenmişti.

ADİL KULLANIM KOTASIZ İNTERNET FİYATLARI



Konuya ilgili olarak Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün şu ifadeleri kullandı: “İnternet kullanımında belirli bir limitin aşılmasının ardından hızı yavaşlatan Adil Kullanım Koşul uygulaması 2018 yılı bitiminde tümüyle ortadan kalkıyor. Turkcell olarak abonelerimizin ev internetinde limitlere takılmaksızın ihtiyacını karşılamak amacıyla 2018 yılını beklemeden AKK olmayan fiber platin paketlerimizi çıkarmaya karar verdik. Ay boyunca fiber hızınızın düşmeyeceği Platin Paketler ile abonelerimize yüksek kalitede internette gezme imkanı yaratmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.”

KOTAYI KALDIRAN FİRMALAR

Alternatif telekom operatörü TurkNet, kendi aktif altyapısında bulunan müşterileri için AKN uygulamasını ücretsiz olarak kaldırmış durumda. Firma, 150 GB AKN limitsiz internet, 100 mbps'ye kadar hız, ayda 1000 dakika telefon görüşmesini bir arada 59.99 TL'ye taahhütsüz sunmaktadır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal