2019 Fortnite Dünya Kupasında 100 Milyon Dolar Ödül Dağıtılacak

Son dönemlerin en fazla oynanan oyunlarından olan Fortnite, 2019 yılında dünya kupası düzenleyeceğini açıkladı. Dev turnuvada 100 milyon dolar ödül dağıtılacak.

13.06.2018-15:05 - (Son Güncelleme: 13.06.2018-14:54) 2019 Fortnite Dünya Kupasında 100 Milyon Dolar Ödül Dağıtılacak

Son zamanların en fazla oynanan oyunları içinde olan Fortnite, 2019 Fortnite Dünya Kupası ile profesyonel oyuncularına para dağıtmaya geliyor. Epic Games, yaptığı duyuru ile turnuvanın 100 milyon dolar ödül havuzuna sahip olacağını duyurdu.

Bedava olarak yayınladığı Battle Royale modunun ardından inanılmaz bir oyuncu rakamına ulaşmayı başaran Fortnite, yakaladığı popülerliği başarılı reklam çalışmalarıyla taçlandırmıştı. Özellikle eSpor alanına oldukça yoğunlaşan Fortnite’ın yapımcısı Epic Games, bugün gerçekleştirdiği resmi açıklama ile beraber 100 milyon dolarlık yeni organizasyonunu açıkladı.

Dünyanın en iyi Fortnite oyuncularını karşı karşıya getirmeyi amaçladığı 2019 Fortnite Dünya Kupası organizasyonu için ilk aşamada farklı bölgelerde elemeler yapacağını duyuran firma, elemelerin önümüzdeki sonbahar aylarında başlayacağını duyurdu. Gerçekleştirilecek uzun süreli elemelerin sonrasında, en iyi takımların tespit edileceğini söyleyen Epic, 2019’ın bitimine doğru büyük çaplı bir turnuvaya yaparak, elemeleri aşan takımları karşı karşıya getireceğini söyledi.

Elemelerin ve finallerin farklı aşamalarında değişik ödüllerin dağıtılacağını açıklayan Epic Games, bütün bu ödüllerin hepisinin 100 milyon dolara varacağını söyledi. Solo ve takım olarak iki değişik biçimde turnuva elemelerine girilebileceği açıklandı.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal