23.03.2022-15:49 (Son Güncelleme:06.07.2022-16:22)


1

Şimdiye kadar istediği düzeyde bir teklif alamayan Okan Buruk'un ekibine Süper Lig'deki tüm maçları izlettiği öğrenildi. Analizlerini hazır tutan teknik adam her hangi bir takımın başına geçmesi halinde kendisini ve ekibini hazır tutmakta.



2

Okan Buruk'un adı Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Beşiktaş, Vitor Pereira'nın ayrılığı sonrası Fenerbehçe ve geçtiğimiz günlerde Torrent ile kötü gelen sonuçların ardından sonra ise Galatasaray ile anılmıştı.



3

Teknik adamın Kayserispor'u sosyal medyadan takip etmesi sonrasında Kayserisporlu taraftarlar da çok heyecanlanmış durumda. Kayserispor'da taraftararın yoğun bir şekilde Okan Buruk için sosyal medyadan yoğun bir şekilde paylaşım yaptığı görüldü.



4

Kayserisporlu taraftarlar teknik adam için anket başlatırken, Okan Buruk üzerinde yoğunlaştılar.



5

Birçok kişinin Okan Buruk'a oyverdiği de gelen başka bilgiler arasında yer alıyor. Bu sezon aldığı sonuçlarla istediği hedefte olmayan Kayserispor'da gündemde Okan Buruk'un yer alması taraftarları oldukça mutlu etmiş durumda.



6

Bu anlamda Okan Buruk ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olabileceği konuşuluyor. Teknik adam ile ilgili yaşananlar dikkatle takip edilmekte.



7



8

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR