23.03.2022-15:19 (Son Güncelleme:23.03.2022-15:31)


1

Altay'da istifa eden Serkan Özbalta'nın yerine siyah beyazlı takımın eski futbolcularından Sinan Kaloğlu'nun takımın başına getirilmesi gündemde yer alıyor. Hatta Sinan Kaloğlu ile ön görüşme yapıldığı öğrenildi.



2

Serkan Özbalta ile yolların ayrıldığı takımda yeni teknik direktörün kim olacağı ise büyük merak konusu haline geldi. Altay'da gündeme son olarak gelen isim ise Sinan Kaloğlu oldu.



3

2000-2003 yılları arasında Altay'ın formasını terleten o dönemde Süper Lig'e çıkan kadronun yıldızı olarak parlayan Sinan Kaloğlu ardından Beşiktaş'ın yolunu tutmuştu.



4

Vitesse ve Bochum gibi üst düzey Avrupa takımlarında görev yapıp futbol kariyerini 2017'de noktalayan Kaloğlu, ardından antrenörlük kariyerine geçti.



5

Şimdilerde Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü'nde eğitmenlik yapan, Poro Lisans dahil bir çok kursta antrenör eğitmenliği yapan 41 yaşındaki çalıştırıcının yakın süre içerisinde imza atacağı aktarılıyor.



6

41 yaşındaki çalıştırıcının yakın süre içerisinde imza atacağı aktarılıyor. Sinan Kaloğlu'nun Altay ile yaptığı ön görüşmede, 'Altay, evladını çağırıyorsa gelmek görevdir. Her Altaylının armasına borcumu ödemesi gerekir' dediği aktarıldı.



7

Bu anlamda teknik adam ile ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin olması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR