Teknik Direktör Nuri Şahin'den Galatasaray açıklaması geldi!

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk'ün takımın başında görmek istediği aktarılan Nuri Şahin konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Antalyaspor'un hocası Nuri Şahin yaptığı açıklamada başka takıma gitmesinin söz konusu olmadığını belirtti.

22.04.2022-14:50 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-15:01)

Sarı kırmızılıların başkan adayı olan Metin Öztürk'ün, 'Sezon sonunda görüşeceğimiz hocalardan birisi de Nuri Şahin olacak” sözlerin ardından Antalyaspor Kulübü ile Öztürk arasında sert tartışmalar yaşandı. Tartışmanın öznesi olan teknik adam Nuri Şahin ise konu hakkında suskunluğunu bozdu.

Sarı kırmızılılara mesaj gönderdi

Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci Yurdu'nda Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim gören gençlerle bir araya gelen Nuri Şahin, gelen sorular karşısında isim vermeden sarı kırmızılılara mesaj gönderdi. Bir öğrencinin, 'Başka takımlardan size transfer teklifleri geliyor, bu konudaki düşünceniz nedir?” sorusuna yanıt veren Nuri Şahin, Sarı-Kırmızılılara kapıyı kapattı.

Kulüp adı kullanmayan Nuri Şahin, 'Antalyaspor’da çok mutluyum, basında çıkan haberlerle ilgilenmiyorum” ifadelerine yer vererek, hakkında çıkan iddialara' karşılık verdi. Ersun Yanal'ın ardından Antalyaspor'da futbolcu ve hoca olarak göreve gelen Nuri Şahin, saha kenarındaki performansıyla alkış alıyor. Son 11 maçlık periyotta yenilgi yüzü görmeyen kırmızı beyazlılar kalesinde sadece 5 gol gördü ve 27 puan toplamış oldu. 


Avrupa ümidi sürüyor

Nuri Şahin yönetiminde Antalyaspor üst üste 6 maç kazanarak, 4. sıradaki Başakşehir ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi ve Avrupa kupaları umudunu devam ettirdi. İlk teknik adamlık deneyimi olan Antalyaspor'da bu sezon 31 karşılaşmaya çıkan 33 yaşındaki Nuri Şahin bu maçlarda 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. 1.74 puan ortalaması tutturdu. Teknik adam son zamanlarda Türk futbolunda oldukça gündeme gelmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal