Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun, Galatasaraylı Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau ile ilgili sözleri gündem oldu!

Ülkemizde bir dönem Beşiktaş, Galatasaray ve A Milli Takım'ı çalıştıran Rumen teknik adam Mircea Lucescu'nun son olarak vatandaşı olan ve sarı kırmızılıların futbolcuları olan Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau ile ilgili sözleri çok konuşuluyor. Lucescu, iki futbolcuya da övgüler dizdi.

22.04.2022-12:52 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-13:00)

Ülkemizde tanıdık isimlerden olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile ilgili önemli gelişmeler gelmeye devam ediyor. Teknik adam yakın zamanda Ukrayna'da çıkan savaşa yardım olması nedeniyle Dinamo Kiev'in başında Galatasaray'a karşı gelmişti. Oynanan mücadele 3-1 Ukrayna temsilcisinin galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Maçın ardından ise Rumen teknik adam gerek Galatasaray gerek Türk futbolu adına dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Teknik direktörden oynanan maç sonrası dikkat çeken açıklamalar gelmeye ise devam ediyor. Son olarak Lucescu'nun vatandaşı olan Olimpiu Morutan ve Cicaldau ile ilgili sözleri dikkat çekmiş durumda.

Sahanın en iyileri olduğunu söyledi

Galatasaray'ın Dinamo Kiev ile oynadığı hazırlık karşılaşmasını yerinden takip eden Morutan ve Cicaldau'nun takımın en iyi isimleri olduğunu aktardı. Teknik adam Romanya'da katıldığı bir televizyon programında ise, 'Galatasaray'ın Dinamo Kiev ile oynadığı maçı yerinde izledim. Cicaldau ve Morutan da oynadı. İki isim de Galatasaraylı diğer futbolcuların üzerindeler. Takımda yalnızca Morutan ve 2-3 isim dripling yapabiliyor. Onlar iyi oyuncular.' ifadelerine yer verdi.


Açıklamaları taraftarların ilgisini çekti

Rumen Teknik Direktör Mircea Lucescu'nun yaptığı açıklamalar gerek Romanya'da gerek ülkemizde gündem oldu. Teknik adamın futbolcularla ilgili sözlerine sosyal medyadan kimi taraftarlar destek verirken kimi taraftarlarda yoğun eleştiri yaptı. Bu anlamda Lucescu'nun açıklamaları büyük yankı uyandırmış durumda. Teknik adamın Türk futbolu ile ilgili sözleri ise merakla takip edilmeye devam edilmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal