Mahkeme, Galatasaray'da başkanlık seçimi için olan tedbiri kaldırdı! Yapılan itiraz kabul edildi

10. Asliye Hukuk Mahkemesi, Galatasaray'da seçime getirilen tedbir kararına yapılan yapılan itirazı kabul etti. Sarı kırmızılılarda seçim 30 Nisan'a gerçekleşecek.

22.04.2022-12:13 - (Son Güncelleme: 22.04.2022-12:23) Mahkeme, Galatasaray'da başkanlık seçimi için olan tedbiri kaldırdı! Yapılan itiraz kabul edildi

Sarı kırmızılılarda 30 Nisan'da yapılacak seçimlerden önce oldukça kritik gelişmeler yaşanmıştı. Galatasaray'a yapılacak seçimle ilgili dava açılmıştı. Bu anlamda seçimlerin iptali söz konusu olmuştu. Yaşanan gelişmeler sarı kırmızılı cephede ve Türk futbolunda büyük şaşkınlık oluşturmuştu. Gelişmeler sonrası ise Galatasaray itirazda bulunmuştu. Son gelen bilgilere göre ise 10. Asliye Hukuk Mahkemesi bu itirazı kabul etti. Seçimlerin olmasına karar verildi.

Merakla beklenen karar geldi

Son gelen bilgilere göre Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak seçim ile ilgili açılan davada son durum belli oldu. Mahkemenin vereceği karar büyük bir merak konusu olmuşken, Sarı kırmızılılar için verilen kararda 10. Asliye Hukuk Mahkemesi, sarı kırmızılılarda seçime getirilen tedbir kararına yapılan itirazı kabul etti. Bu anlamda önceden belirlendiği gibi 30 Nisan'da sarı kırmızılılarda seçim olacak.


Kulüp açıklama yapmıştı

Galatasaray, 30 Nisan'daki seçime getirilen tedbir kararı sonrası açıklama yayınlamıştı. Resmi siteden konuyla ilgili olarak, 'Kulübümüzün hukukçularından oluşan komisyonun bilgisi dahilinde mahkeme nezdinde tedbir kararına karşılık itiraz dilekçesi tarafımızdan sunulmuştur.' ifadelerine yer verilmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal