Tek SMS ile 125 bin TL hesaplarda! Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredilerini duyurdu! Başvurular artık çok kolay tek tıkla hesaplar parayla doluyor

Son günlerde yaşanan ekonomik zorluklar nedeniyle nakit ihtiyacı olanların sayısı da artış göstermektedir. Kamu bankalarından olan Vakıfbank ise bu duruma desteksiz kalmadı. Nakit ihtiyacı olanlara kolaylık sağladı. Geniş kapsamlı ihtiyaç kredisi hizmetinin duyurusunu yapan Vakıfbank desteğinden yararlanmak için bir SMS yeterli olacaktır. Şubelere gitmeden SMS ile yararlanılan ihtiyaç kredisi merak konusu oldu. Peki, Vakıfbank ihtiyaç kredisi ne kadar, kimler yararlanabilir, başvurular nasıl yapılıyor? sorularının yanıtları haberimizde yer almaktadır

06.06.2022-18:43 - (Son Güncelleme: 06.06.2022-18:43) Tek SMS ile 125 bin TL hesaplarda! Vakıfbank düşük faizli ihtiyaç kredilerini duyurdu! Başvurular artık çok kolay tek tıkla hesaplar parayla doluyor

2 yılı aşkın süredir hayatımızda olan koronaviürs salgını geçen senelerde birçok esnafı derinden etkiledi. Ekonomide zorluklar yaşanmasıyla beraber salgının başlarında alınan önlemler, kapanmalar çalışanlarda olumsuz etki bıraktı. Bu zorluklar devam ederken son günlerde döviz kurundaki ve altın fiyatlarındaki artışlar ise rekor seviyelere doğru ilerliyor. Bu durumda nakit ihtiyacı olan vatandaşlar ise  çareyi bankalarda buldu. Vakıfbank vatandaşlara destek olmaya devam ederken geniş kapsamlı ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

Pandemi dönemi, Rusya-Ukrayna savaşı ve devamında FED faiz artırımı kararı üzerine olumsuzluklar artış gösterirken ekonomide ki gelişmeler vatandaşları derinden etkiledi. Bu durumda ise vatandaşlar bankaların ihtiyaç kredilerine başvuru yapmak için çalışmalara başladı. Fakat vatandaşların kafasındaki soru işareti ise faiz oranları oldu. Yaşanan ekonomik zorluklar sonrası Vakıfbank kampanya detaylarını paylaştı.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

Vakıfbank'tan bir SMS ile kredi kampanyası

Ülkemizin köklü bankalarından olan Vakıfbank, yaşanan ekonomik zorluklar üzerine nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek verdi. 125 bin TL üst limitli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaşan banka her vatandaşın bu krediden yararlanabileceğini açıkladı. Üst limiti 125 bin TL olan kredinin vade sayısı 36 ay olurken faiz oranı ise %1,55 olarak belirlendi. Bu krediden yararlanacak vatandaşlar ise 3 ay taksit erteleme fırsatıyla da karşı karşıya.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi

40 bin TL'ye ne kadar taksit öderim?

İhtiyaç kredisi kampanyasını duyuran Vakıfbank, 40 bin TL nakit desteği için yüzde 1,55 faiz oranı belirlerken vade sayısını da 36 olarak duyurdu. Bunun üzerine vatandaşlar aylık ödeme tutarlarını hesaplama başladı. 40 bin TL ihtiyaç kredisini alacak vatandaşların aylık taksit tutarı 1.534,25 TL olarak belirlendi.

Vakıfbank ihtiyaç kredisine nasıl başvuru yaparım?

Duyurusu yapılan ihtiyaç kredisinde üst limit 125 bin TL olarak belirlendi. Başvurular için ise KREDİ, TC kimlik numarası, doğum tarihi, aylık gelir bilgileri arasında birer boşluk bırakılarak 5724'e gönderen herkes başvuru işlemlerini tamamlamış olacaktır. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal