Tek seferde 37.100 TL’lik promosyon miktarı açıklandı! Çalışanlar bu defa köşeyi döndü

Mart ayı promosyon miktarları tek tek belirlenip açıklanmaya devam edilirken, tek seferde 37.100 TL’lik promosyon ödemesi yapılacağı paylaşıldı. Çalışanlar bu defa müjdeyi kaptı.

26.03.2024-10:32 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-10:32) Tek seferde 37.100 TL’lik promosyon miktarı açıklandı! Çalışanlar bu defa köşeyi döndü

Geçtiğimiz günler içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama ile birlikte emekli promosyon miktarlarına güncelleme gelmişti. Pek çok bankada 5.000 TL ile 15.000 TL arasında değişen promosyon miktarlarına kısıtlama getirilerek, kamu bankaları ile yeni bir promosyon miktarına imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklama kapsamında kamu bankalarından emekli promosyonu alacak vatandaşların en düşük 8.000 TL en yüksek ise 12.000 TL’ye kadar nakit ödemelerini alabileceğini aktardı. 

Emekli promosyonlarının yanı sıra belediyeler, müdürlükler ve farklı özel kurumlar tarafından da promosyon görüşmeleri devam ediyor. Pek çok kurum bankalarla ve sendikalarla ortak görüşme ayarlayarak çalışanların yeni promosyon miktarlarını ve maaşlarını belirlerken; bu haberlere her gün bir yenisi ekleniyor. Bu defa yeni haber Akhisar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verildi. 

Tek seferde 37.100 TL’lik promosyon miktarı açıklandı! Çalışanlar bu defa köşeyi döndü

37.100 TL rekor promosyon teklifi sunuldu 

Maaş promosyon açıklamaları devam ederken; 31 Mart 2024 tarihine kadar tüm özel kurumların tek tek promosyonlarını açıklayacağı söylenenler arasında. Yeni açıklanan maaş promosyon müjdesi bu sefer Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verildi. Maaş ve ücret ödemesi yapılan toplamda 2230 okul ve kurum personeline ait olan promosyon ihalesi sonuçlandı. Sendika ve banka görüşmeleri doğrultusunda 37.100 TL promosyon fırsatı sunan Akbank ile resmi olarak promosyon anlaşmasına varıldı. Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ise sosyal medya hesabı üzerinden detaylar paylaşıldı 

“Akhisar ilçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından ücret ve maaş ödemesi yapılan toplamda 2.230 ilçemiz okul ve kurum personeline sunulacak olan maaş promosyonu ihalesi yapılan görüşmeler sonuçlandı. İhale sonucunda Akbank en yüksek teklifi ileterek 37.100 TL anlaşmasına varmamızı sağladı. Tüm personellerimize hayırlı uğurlu olsun.” Sözleri aktarıldı.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal