Bayram öncesinde sürpriz fırsat duyuruldu! Borcunu kapatmak isteyenler bankaya akın etti

Bayram öncesinde borç kapatmak isteyen vatandaşlara müjdeli haber Türkiye Ekonomi Bankası’ndan duyuruldu. Türkiye Ekonomi Bankası 50.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi sunacağını paylaştı.

26.03.2024-10:19 - (Son Güncelleme: 26.03.2024-13:16) Bayram öncesinde sürpriz fırsat duyuruldu! Borcunu kapatmak isteyenler bankaya akın etti

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan sürpriz bir fırsat bayramdan önce duyuruldu! Bayram öncesinde acil olarak borçlarını kapatmak isteyen vatandaşlar Türkiye Ekonomi Bankası üzerinden 50.000 TL’ye kadar boş kapatma kredisi çekebilecekler. Özellikle geçtiğimiz dönemler içerisinde ihtiyaç kredisine başvuran ve birden fazla bankadan ihtiyaç kredisi çeken vatandaşlar, Türkiye ekonomi Bankası’nın sunmuş olduğu 50.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisinden faydalanarak tüm borçların tek bir bankada toplayabilecek.

12 ay vadeli 50.000 TL krediniz hazır

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından sunulan borç kapatma kredisi kapsamında 50.000 TL tutarında 12 ay vadeyle krediniz anında hazır olacak. Aylık 6.125 TL ödeyebilirim diyen vatandaşlar TEB tarafından borç kapatma kredisini çekip, anında diğer bankalardaki ihtiyaç kredilerini kapatabilecekler. 50.000 TL’ye kadar sunulacak olan bu kredi sayesinde 12 ay vadeyle rahat rahat kredinizi ödeme imkanına sahip olabileceksiniz.

Bayram öncesinde sürpriz fırsat duyuruldu! Borcunu kapatmak isteyenler bankaya akın etti

Faiz oranı ve diğer tüm detaylar belli oldu

İhtiyaç, borç kapatma, konut, araç kredilerinde faiz oranları artmaya devam ederken; vatandaşlar uygun fiyatlarla kredi çekebileceklerini ve borçlarını kapatabilecekleri bir fırsat arıyorlar. Bu noktada bayram öncesinde Türkiye Ekonomi Bankası borç kapatma kredisi için örnek nitelikte bir ödeme planı paylaştı. 50.000 TL tutarında borç kapatma kredisi çekmek isteyen vatandaşlar 12 ay vadeyle aylık sadece 6.125 TL ödeme yapabilecekler. Kredinin faiz oranı 5,20 olarak belirlenmişken; yıllık maliyet oranı da %121,8958 olarak duyuruldu. Sizler de acil Türkiye Ekonomi Bankası’ndan borç  kapatma kredisi çekmek istiyorsanız, daha fazla beklemeden yarın sabah 9’a kadar kredinize anında başvuruda bulunabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal