TEB, Akbank, Denizbank 10.000 TL’ye kadar kredi sunuyor! Üstelik sıfır faiz imkanıyla

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara pek çok banka 10.000 TL tutarın da kredi imkânı sunuyor. Faizsiz şekilde sunulan bu 10.000 TL tutarındaki kredilere ek 36 ay vade seçeneğiyle sizleri bekliyor.

03.04.2024-13:15 - (Son Güncelleme: 03.04.2024-13:15) TEB, Akbank, Denizbank 10.000 TL’ye kadar kredi sunuyor! Üstelik sıfır faiz imkanıyla

Sıfır faiz imkanıyla sunulan kredilere gün geçtikçe talep artmaya devam ediyor. Özellikle ihtiyaç kredisi faiz oranlarının yükselmesinden kaynaklı vatandaş da düşük miktarda sıfır faizli ihtiyaç kredisi çekmeyi tercih ediyor: Hal böyle olunca bankalar da peş peşe yeni kredi kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Bu defa Denizbank, TEB Bankası ve Akbank’tan acil nakit ihtiyaç kredisi duyuruldu. 3 büyük bankadan sunulacak olan bu kredide vatandaşların tercihini yapıp banka müşterisi olmaları yeterli olacak. 10.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli şekilde kredinin sahibi olabilecekler.

TEB, Akbank, Denizbank 10.000 TL’ye kadar kredi sunuyor! Üstelik sıfır faiz imkanıyla 

%0 faizle 10.000 TL’ye kadar kredi imkânı

TEB Bankası, Akbank ve Denizbank tarafından acil ihtiyaç kredisine ihtiyacı olan vatandaşlara müjde dolu haber verildi. 10.000 TL tutarında faizsiz şekilde kredi imkanı sağlanacağı açıklandı. Herhangi bir faiz ödemesi yapmadan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, bu 3 bankadan seçmiş oldu bankanın müşterisi olduktan sonra anında acil nakit 10.000 TL tutarındaki krediye başvuruda bulunabilecekler. Banka şubelerine gitmeden faydalanabileceğiniz bu kredi çeşidi için hemen mobil uygulamaları üzerinden müşteri olabilir, daha sonra gelirinizi ve gerekli olan bilgileri doldurup kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

36 ay vadeye kadar krediniz hazır

3 büyük bankadan 10.000 TL tutarında sunulacak olan %0 sıfır faizli ihtiyaç kredisi için vade seçeneği de belli oldu. Vatandaşlara 36 ay vadeli şekilde kredilerini çekebilecekleri geniş ödeme kolaylığıyla sunulacak olan bu kredi, anında nakit ihtiyacı olan vatandaşların yüzlerini güldürecek. Hemen 3 büyük banka arasında seçtiğiniz bankadan kredi başvurusunda bulunup nakit ödemenizi bayram öncesi alabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal