TCT coin nedir? TCT coin projesi ve yol haritası

TokenClub platformu ile ilgili uzman görüşü almak isteyen kripto para yatırımcıları, 'TCT coin nedir?' sorusuyla TCT coin projesinin 2022 yılına ait tahminlerini ve yol haritasını araştırıyorlar.

18.03.2022-22:24 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-22:25) TCT coin nedir? TCT coin projesi ve yol haritası

2017 yılında Ethereum tabanlı olarak piyasaya çıkan TCT Coin, TokenCub platformunun oluşturmuş olduğu kripto para birimdir. Kripto para yatırımcılarına hem güvenilir hem de özerk bir yapı oluşturmayı hedefler. Kullanıcılarına sağladığı hizmetlerle dikkat çeken TCT coin geleceğini merak edenler TCT coin nedir? sorusuyla TCT coin projesi ve yol haritası hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

TCT coin nedir? 

0,262135 TRY olarak fiyatı olan TokenClub Coinin piyasa değeri 214.401.166 TL’dir. Son 24 sat içerisinde 3.38% değişim gösteren TokenClub coinin günlük işlem hacmi ise 95.064.018 TL'dir. TCT coinpara birimleri arasında işlem hacminde 840. sıradadır.

TCT coin nedir?

Genel olarak varlık yönetimi ve piyasa bilgilerinin yanı sıra kullanıcılarına yatırım danışmanlığı ile birlikte canlı destek sağlayan TokenClub platformu, yatırımcılarından doğru hamle yapmasını sağlar. Özel bir ara yüze sahip olan TVT coin kullanıcılarına geçmişteki para birimlerle ilgili verilerinin haricinde analiz ve grafik verilerine de erişim sağlayabiliyor.

TCT coin projesi

TCT Coin, proje olarak kripto para yatırımcılarına bilinçli bir kitleye sahip olmaları iyin ayrı yatırım danışmanlık hizmeti de verirken aynı zamanda e-ticaret ve oyun platformları alanının daha da büyümesine yardımcı olur. Dünya genelinde 300’den fazla borsayla çalışan TCT Coin, 6000’den fazla kripto para biriminin yanı sıra balina faaliyetlerinin izlenmesini de olanak veriyor.

TCT coin nedir?

TCT coin geleceği

TCT Coin'in geleceği hakkında yorumlarda ise platformun kullanıcılarının haber akışlarına, piyasalardaki analizlere ulaşma olanağı vermeyi hedefliyor. Dünya çapında dikkat çeken TCT Coin geleceği hakkında yorum yapan uzman isimler coin ile ilgili olumlu değerlendirmeler yapıyor. 

Piyasaya çıkarıldığı günden itibaren sürekli yükseliş trendi gösteren TCT coin'in geçtiğimiz yıl aynı ayda 0,0028 dolara çıktığı görülürken 19 farklı borsadan satın alınabilinen coinin işlem gördüğü borsaların Gate.io, MEXC, Binance'nin haricinde Okex, Bakeryswap ve Pionex borsalarında alındığı belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal